Foto: Andreas Sandnes Olsen

Bodø Nu lanserer mobil-app: – En ny mulighet til å spre de viktigste nyhetene i Bodø

– Vi har jobbet intenst med dette i flere måneder.

Det forteller sjefredaktør Espen Bless Stenberg i Bodø Nu. 

Den nye Bodø Nu-appen ble lagt ut på både Google Play Store og Apple Store for et par uker siden. Endelig lansering ble ikke før tirsdag 6. juni. Årsaken er at appen har blitt testet ut, og det er gjort noen justeringer før man kunne fortelle om den. 

– Nå kan vi sende leserne våre på de viktigste nyhetene uten at folk «spammes» ned med saker fra oss, og via appen kan du følge nyhetsbildet fra seks om morgen til elleve på kvelden, forklarer Stenberg. 

Stolt av produktet

Sjefredaktøren sier han er stolt av at Bodø Nu, sammen med Lynx og en ekstern utvikler, har fått bygd opp en helt egen applikasjon. 

– Appen er laget av vårt eget utviklingsselskap, Lynx, i samarbeid med oss. Derfor har vi ekstra god grunn til å være stolt av dette produktet. Det er jobbet intenst med denne i flere måneder, og den vil bidra til at vi styrker oss ytterligere som den eneste lokalavisa i Bodø, sier han. 

Her kan du laste ned appen via din telefon: 

Android

Apple

Nå håper redaktøren at flere velger å laste ned appen, enten på sin iPhone, eller på sin Android-enhet. 

[annonse]
– Vi vil sende ut pushvarsel på de viktigste nyhetene i Bodø, men vi skal unngå å spamme leserne våre ned hele døgnet. 

Ressurser

Direktør Ståle Pettersen sier at vi har investert både tid og penger på en app som vi er fornøyd med. 

– Det er brukt både interne og eksterne ressurser på dette. Dette vil styrke vår posisjon både redaksjonelt og kommersielt. Nå blir det også enklere for folk å logge seg inn, og følge med på nyhetsbildet via oss, sier Pettersen. 

Nu Publishing, som eier Bodø Nu, har også lansert apper for avisene Rana No, og Vefsn No. Applikasjonen vil også bli tilbud de andre eksterne avisene under Lynx-paraplyen. 

 

 

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.