Ansvarlig redaktør Markus André Jensen i Bodø Nu. Foto: Rune Nilsen

Bodø Nu satser videre - og endrer prisene

Skrevet av pressemelding
10.10.2018 17:00

– Vi har flere saker, bedre saker – og skal satse enda sterkere.

Fra 10. november øker Bodø Nu prisene på abonnement.

– Vi har ansatt flere journalister for å lage et enda bedre produkt. Kort sagt; flere saker, bedre saker. Vi ønsker fortsatt å satse beinhardt og ansette flere folk, sier redaktør Markus André Jensen. 

Derfor øker Bodø Nu prisene. Månedsprisen blir 119 kroner, mens ettårs-abonnement vil koste 1.299 kroner. Prisen for bedriftsabonnement økes til 1.900 kroner per år.

– Vi ser det sånn: Fra 15. juni 2017, da vi innførte pluss, startet vi egentlig Bodø Nu på nytt. Vi gikk forsiktig ut på prisingen fordi vi ønsket at flest mulig skulle prøve oss ut. Nå øker vi prisene noe, utelukkende med mål å ha midler til å gjøre produktet enda mer solid, sier Jensen, og legger til at Bodø Nu fortsatt koster adskillig mindre enn konkurrenten – an.no – hvor månedsprisen er 229 kroner.

Daglig leder, Ståle Pettersen, supplerer:

– Ser vi de redaksjonelle kostnadene opp mot abonnementsinntektene, er det et regnestykke som går i minus for oss. Slik vil det fortsatt være – ei god stund. Det viktigste for oss er at det redaksjonelle produktet og abonnementsmassen er i jevn og god utvikling. Det vil gi oss sikkerhet på sikt, sier Pettersen. 

– Med tanke på hvor små vi egentlig er, har vi markert oss sterkt gjennom flere store journalistiske prosjekter. Det er slik vi vil satse fremover også – med tid og ressurser til å dyrke god, gammeldags og gjerne fremragende journalistikk – grundig og godt. Slikt koster, og det håper jeg våre lesere har forståelse for, sier redaktør Markus André Jensen.

Debatt
Bodø NU oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.