Foto: Roar Wiik/Privat

Bodø Nu sender toppoppgjøret direkte: – Ingen av lagene har råd å tape

De tre øverste lagene i 4. divisjonen, Fauske Sprint, Innstranda IL og Mosjøen IL, har helt lik poengsum etter fem spilte kamper. Nå møtes to av lagene til tidenes opprykksduell på Mørkvedlia.

Oppgjøret finner sted på flunkende nytt kunstgress på Mørkvedlia klokken 19:30 på tirsdag. 

Bodø Nu sender lokaloppgjøret direkte fra Mørkvedlia klokken 19:30. 

Avgjørende toppkamp

Fauske Sprint har gått hardt ut og sagt at de sikter seg på opprykk, mens Innstranda IL forteller at de ønsker å kjempe i toppen av divisjonen. Med fire gjenstående kamper, vil tirsdagens kamp være viktig for lagene. 

– Det kan være avgjørende og ingen av lagene har råd til å tape, forteller Jacob Andersen som er kontaktperson for herrelaget til Innstranda. 

– Dette blir en toppkamp i 4. divisjonen mot ett av de antatt sterkeste motstanderne vi kan møte. Det blir en fin målestokk for oss, legger han til. 

Håper å fortsette prestasjonene

Både Innstranda IL og Fauske Sprint har vunnet fire av de fem siste kampene. Senest på torsdag viet herrelaget inn det nye kunstgresset med pyro og festfotball. Hjemmelaget overkjørte Røst og vant 5–1.

Andersen håper de kan fortsette de gode prestasjonene.

– Hvordan skal dere slå Fauske Sprint? 

– Vi må tørre å være gode og stole på eget spill, og at forberedelsene som vi har trent på i to år, er godt nok. Det handler om å tro på seg selv, rett og slett. 

Severdig kamp

[annonse]
Innstranda stiller med full tropp på tirsdag.

– Hva kan publikum vente seg? 

– Vi lover å bidra til en best mulig kamp på Mørkvedlia og vi håper at folk kjenner sin besøkelsestid. Det blir en severdig og god kamp, forteller Andersen. 

Sendingen starter klokken 19:20 på tirsdag.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.