Sondre Skjelvik Foto: Privat

Bodøs raskeste mann blir Bodø Nus nye journalist

Skrevet av Sindre Kolberg
07.02.2019 12:06 - OPPDATERT 07.02.2019 12:41

– Dette er en guttedrøm som går i oppfyllelse!

For de fleste er Sondre Skjelvik (27) best kjent som Bodøs raskeste maratonløper. Gjennom jobben i Bedriftsidretten har han også stått bak suksesser som Bodøstafetten, Gampen og trappeløpet på Scandic Havet det siste året.

Nå går Skjelvik nye veier, og har takket ja til jobb som journalist i Bodø Nu.

Han vil tiltre i løpet av våren.

GUTTEDRØM

– Det blir sykt spennende og utfordrende! Også tror jeg at jeg vil møte mange flotte mennesker, både i Bodø Nu og i byen generelt, sier en fornøyd Skjelvik.

I tillegg til året i Bedriftsidretten har han også tre års erfaring som lærer fra Østbyen skole. Nå tar han steget inn i et helt nytt yrke.

– Fra jeg var ung har jeg ønsket å jobbe innenfor media på ett eller annet vis. Og da muligheten bød seg var det bare å kjøre på. Som med alt annet nytt tenker man jo "oi, får jeg til dette?", men jeg gleder meg til å prøve, sier han.

– Hvordan ser du for deg at den nye jobben blir?

– Jeg tror det blir artig! Og selv om jeg ikke har erfaring som journalist, tror jeg intuitivt at det viktigste er å være interessert i andre folk. Det er jeg. I tillegg har jeg ekstrem tro på at Bodø Nu kan bli enda bedre. Det er en prosess jeg ønsker å bidra til.

Ansvarlig redaktør i Bodø Nu, Markus André Jensen, er strålende fornøyd med å ha fått sin nye mann på plass.

– Sondre er oppvakt og skarp kar med stort nettverk – og ikke minst er han utrolig strukturert og ambisiøs. Jeg er helt sikker på at han har det som trengs for å kunne være med å løfte Bodø Nu videre, sier han.

FORTSETTER Å LØPE

De som fryktet at Skjelvik nå trapper ned løpingen, kan imidlertid ta det helt med ro.

– Jeg skal satse hardt de neste tre årene. Målet er å klare EM-kravet, og da må jeg ned på 2.14.59. Men jeg håper og tror det skal la seg kombinere med jobb, sier han.

Og det er nettopp løpingen som gjør at han nå tar går en ny karrierevei.

– Jeg synes Bedriftsidretten er en fantastisk arbeidsplass. Men selv om jeg nok kan virke som et fyrverkeri, så tar det mye energi ved siden av løpingen, sier han.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.