De nye Glassblokkene ved Haukeland sykehus. Foto: Helse-Bergen

Bodøselskap med storkontrakt til sykehus

Skrevet av Espen Bless Stenberg
29.01.2021 06:20 - OPPDATERT 29.01.2021 06:54

Bodøselskapet Rapp Bomek posisjonerer seg for sykehussektoren.

Selskapet skriver på sine egne nettsider at sykeshussektoren er et viktig satsningsområde for Rapp Bomek. De ser et økende behov for branndører på nye sykehus, og ønsker å være med når dette toget går. 

BRANNDØRER

I løpet av 2021 skal Rapp Bomek levere spesialtilpassede branndører til Haukeland universitetssykehus i Bergen. I 2011 startet byggingen av et nytt barne- og ungdomssykehus på Haukeland universitetssykehus. Siste byggetrinn er planlagt ferdigstilt i 2023.

Glassblokkene er navnet på den nye delen av sykehuset der barn og unge under 18 år skal få utredning, behandling, opphold, skolegang og aktivitetstilbud , alt samlet på ett sted. I løpet av 2021 skal Rapp Bomek levere branndører til prosjektet. Sykehusene setter særskilte krav til dører som blant annet må tåle hyppig bruk og dunking fra senger, solide lydisolerende egenskaper og beskyttelse mot røntgenstråling. 

– Sykehussektoren er i sterk vekst i Norge. I de kommende årene er det planlagt flere store prosjekter over hele landet med behov for brannsikre dører tilpasset sykehusdrift, sier Marius Stormoen, viseadministrerende direktør i Rapp Bomek. 

POSISJON I MARKEDET

Han sier at det blir viktig for selskapet å ta en posisjon i dette markedet, og at kontrakten med Haukeland er en god attest på produktene de leverer. 

– Vi ønsker å ta en tydelig posisjon i dette markedet, og vår leveranse til Haukeland er en god attest på at vi har gode produkter å tilby sykehus og omsorgsbygg. Rapp Bomek vil videreutvikle produktporteføljen for å møte dette bygg-segmentets behov og standarder, forteller Marius Stormoen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.