Fra lokalene i Jakhelln Brygge kan markedsdirektør Nebojsha Mihajlovski og administrerende direktør Trond Erik Paulsen tilby en av byens råeste utsikter og en bedrift med ustoppelige muligheter. Foto: Rune Nilsen

Bodøselskapet PowerOffice med storsatsing - skal ha inn åtte nye ansatte

Av redaksjonen
11.01.2018 17:00 - OPPDATERT 22.01.2018 22:08

En voldsom vekst i kundemassen gjør at PowerOffice må styrke staben.

Nå leter de etter åtte sultne, nysgjerrige og kunnskapsrike medarbeidere.

– Det har gått fort, ingen tvil om det, sier administrerende direktør Trond Erik Paulsen.

En av de viktigste suksessfaktorene er det skybaserte regnskapsprogrammet PowerOffice Go. Et program som ble en umiddelbar suksess da det kom inn på markedet 1. januar 2015. 

Best i Norge

Ved utgangen av 2017 hadde selskapet 6.000 kunder og for andre år på rad ble deres regnskapsprogram kåret til Norges beste. Og det i en konkurranse hvor hele 1.652 regnskapsførere deltok. 

Kraftig vekst

Akkurat nå har selskapet 36 ansatte. Dette skal opp til 45 i løpet av de neste seks månedene. Veksten har også ført til at bedriften trenger mer plass, og i disse dager er man i full gang med å omdannet niende etasje på Jakhelln Brygge til en arena for digital utvikling.

Saken fortsetter under bildet.

PowerOffice legger stor vekt på at det ansatte skal trives på jobb. Her er interaksjonsdesigner Hanne Frestad (27) i en heftig fotballduell med systemutvikler Anders Elvik (33). Foto: Rune Nilsen

Jakter på flinke folk

Men hvem er det så PowerOffice jakter på? Markedsdirektør Nebojsha Mihajlovski har svaret klart og lister opp mulighetene:

  • Utviklere både innen brukergrensesnitt og kunnskap om databaser
  • Innholdsproduksjon i form av tekst, foto og video
  • Konsulenter som kan bistå den økende kundemassen

– Finner vi folk som er gode på både regnskap og data, så er det innertier. Men vi er åpne for alt fra erfarne til nyutdannede, sier Mihajlovski. 

Sulten og nysgjerrig

Fellesnevneren for de som i dag jobber hos PowerOffice er viljen til å være i konstant endring, lysten på å navigere i ukjent landskap og et brennende vilje til å ligge to skritt foran konkurrentene.

Når veksten går rett opp, er det kun ett sted det ikke skal økes, og det er administrasjonen:

– Vi har alltid hatt, og skal alltid ha, en syltynn administrasjon. Det vi trenger er personer som kan skape verdier, konkluderer administrerende direktør Trond Erik Paulsen.

(Pressemelding)

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.