Foto: Jessica Gow/TT / NTB

Måtte avbryte landing i Bodø - kjente røyklukt på tur til Evenes

Det kommer frem i en pressemelding fra politiet i Nordland.

Kl 2120 mottok politiet i Nordland melding fra Avinor Evenes lufthavn om et SAS passasjerfly som hadde kjent røyklukt om bord under innflygning til Evenes flyplass. Flyet var opprinnelig på vei fra Tromsø til Bodø, men skulle allikevel lande på Evenes grunnet dårlige værforhold i Bodø. Brannmannskaper på Evenes stod klar da flyet landet og meldte raskt kontroll på situasjonen. Øvrige nødetater rykket også ut til flyplassen. Flyet hadde 124 passasjerer om bord og 5 stk crew. Passasjerene forlot flyet på vanlig måte. 

Flyet ble gjennomsøkt av brannmannskap, men det ble ikke funnet noe som kan forklare røyklukten. Flyet blir stående på Evenes i påvente av teknikere som skal undersøke det. 

Politiet er på stedet og snakker med crew og passasjerer for å få ytterligere informasjon om hendelsesforløpet. Det blir etter hvert vurdert om hendelsen skal etterforskes. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.