Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Brede Moe etter taklingen som førte til finaletapet: – Jævlig soft

Årets cupfinale ble en nerve av en kamp. Etter mye frem og tilbake kom avgjørelsen etter 75 minutter spilt.

– Jeg er selvfølgelig skuffet, men samtidig klarer jeg faen ikke å være så veldig skuffet eller. I dag føler jeg ikke vi fortjener å vinne slik som vi ser ut. Skulle ønske vi klarte å fremstå bedre enn det vi gjorde i løpet av de 90-minutttene her, sier Brede Moe til NRK etter kampen. 

Midtstopperen ble tunga på vektskålen i årets cupfinale, dessverre ikke i Glimt sitt favør Etter 75 minutter spilt ble Molde tildelt straffe etter at midtstopperen felte Wolff Eikrem i egen boks. Selv følte Moe at straffen var noe billig. 

– Jeg snakket med Magnus ute på banen om den, og jeg er enig at jeg er borti han. Men jeg syns den er jævlig soft, for jeg kaster meg for å blokkere legget. Når jeg toucher han knekker han sammen, men jeg må nesten se den i reprise.

Kjetil Knutsen på sin side er klar på at selv om de prøvde det de kunne, var de blåkledde fra rosenes by hakket bedre denne søndagen. 

– Jeg har det greit. Vi prøver i andre omgang, men jeg syns de får kampen der de ønsker og når de får målet tror jeg vi må bare erkjenne at de var bedre enn oss i dag, verre er det ikke.

På spørsmål fra statskanalen rundt utsagnet til Moe om at de ikke fortjente bedre etter dagens innsats, hadde Knutsen følgende å si:

– Jeg er enig med han, vi skaper for lite. Vi ønsker å være et offensivt lag, og skal man være det må man skape mer.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.