Foto: Annika Byrde / NTB

Brice forlenger med Glimt

Brice Wembangomo har forlenget kontrakten med Bodø/Glimt.


Høyrebacken har nå signert på en avtale som strekker seg ut 2025-sesongen. Det bekrefter Bodø/Glimt fredag ettermiddag på Glimt.no. 

Brice Wembangomo kom til Glimt før 2022-sesongen og har leverte varene i helgult. Nå blir han med videre utover 2024-sesongen, som han opprinnelig hadde kontrakt til.

I sommer har det tikket inn flere bud på Wembangomo, noe han selv bekreftet til Bodø Nu. 

– Det føles veldig bra! Vi har jobbet med dette en stund, og det gir meg en fin ro og motivasjon til å jobbe videre, sier Wembangomo til Glimt.no. 

 – En ny kontrakt gir meg håp om at både jeg og klubben skal jobbe videre for å bli så god som overhodet mulig, sier han videre. 

Han sier videre at han gleder seg til fortsettelsen i helgult. 

– Jeg har vært litt småskada i år. Potensialet mitt er såpass stort at jeg føler at jeg kan være enda mer med å dra lasset. Nå kan jeg være en av de som kan ta litt tak. Jeg gleder meg ekstremt mye. Det var gøy at vi endelig så ut som oss selv i år, og med den høsten vi har i vente blir det veldig spennende. Det er så kult at det er vanskelig å finne ord, sier Wembangomo. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.