Britisk kjendisjournalist sjokkert over Glimt: –⁠ Historien er så god

Den britiske fotballjournalisten Andy Mitten slutter ikke å la seg imponere av Bodø/Glimt. Nå har han delt video fra garderoben på Aspmyra.


Britiske Andy Mitten begynte allerede som 15-åring å slå seg opp som fotballjournalistikk, og er kanskje den som har fulgt Manchester United tettest av alle opp gjennom årene. Han har erfaring som journalist fra The Independent, The Guardian, The Athletic og Sunday Times.

Merittert journalist

I 2019 var han på plass i Bodø for å skrive en feature-reportasje om Glimt. Den gang for anerkjente Four Four Two. Helt siden den gang har Mitten tydeligvis hatt et spesielt øye til Glimt.

Etter bragden mot Alkmaar forrige uke, lot briten seg imponere nok en gang. Som kjent gikk Glimt seirende ut etter to kamper. Først med 2-1 hjemme på Aspmyra. Så klarte de uavgjort i Nederland. 

– Kan ikke tro det

Etter kampen delte Andy Mitten en video fra hjemmegarderoben på Aspmyra. Videoen er fra 2019, og vi kan se spillere som brasilianske Ricardo Friedrich og Patrick Berg. Mitten skriver på Twitter at historien til lille Glimt fra langt oppe i nord er SÅ god. 

– Jeg kan ikke tro at lille Bodø/Glimt er i Europa Conference League kvartfinale. Historien er så god, for en så fjern klubb (remote club). Når jeg besøkte de, slapp de meg inn i garderoben, noe som ikke er normalt. Der skorter det ikke på lagmoralen, skriver Mitten. 

Da briten var i Bodø var det Glimt som ledet tabellen. Han hadde selvfølgelig sjekket forholdene i Norge før han dro, og fikk med seg «slaget om Nord-Norge». Altså hjemmekampen mot Tromsø i 2019. En kamp Glimt oppskriftsmessig vant 4-0. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

glimt