Min Side, og tegning av nye abonnement er for øyeblikket stengt grunnet teknisk vedlikehold. Ved spørsmål kontakt kundesupport.

Vår anmelder mener at Adrian Sellevoll gjorde en svak opptreden Lørdag ettermiddag på Opptur.

Burde sykemeldt seg

Klokken 17.00 lørdag ettermiddag var endelig festivalområdet på Opptur fylt opp igjen etter en litt treg start. Det ble dessverre ingen pangstart når Adrian Sellevoll omsider inntok hovedscenen.


Sellevolls DJ og hypeboy fikk en treg start der de sto i en 15-20 minutter alene på hovedscenen og ventet på at hovedpersonen selv skulle dukke opp. Hadde han latt dem i stikken? Når han omsider dukker opp var unnskyldningen at han måtte fraktes dit i rullestol. Jeg så han i full mundur i glasshuset et par timer tidligere, så den må de lengre ut i fjæresteinene med.

Umiddelbart slår det meg hvor dårlig lyden er. I tillegg er Sellevoll ute å sykler med flowen sin når han bommer på rimene sine. Han innleder for øvrig konserten med å på forhånd beklage for at opptreden blir amputert på grunn av at han knakk nakken for tre uker siden. Kanskje han burde tatt seg en egenmelding og sluppet noen andre til på scenen for de som har løst ut billett?

Lagde ikke liv

En i publikum tipser meg om at han trenger spenn. Det er den eneste logiske forklaringen på hvorfor han lar dette togvraket av et show rulle videre. Det er preget av høy playback-faktor, og både han og sidekicket hans bidrar stort sett med repeterte rop som "en-to-tre-fir!" og "er det noe liv her i kveld?".

Tekniske problemer 

Opptreden står i en massiv kontrast til konserten som Kamelen leverte dagen før. Det tynnslitte stadionropet fra Seven Nations Army til White Stripe blir hyppig brukt. For å toppe det hele er store deler av konserten preget av tekniske problemer. Noe som er ganske imponerende på et så stort arrangement når det er snakk om en DJ-pult og to mikrofoner på scenen. Når det er sagt ble det i det minste litt uintensjonelt morsomt når Sellevoll ble tvunget til å faktisk si noe i stedet for å hvile seg på backingtracksene sine.

Etter hvert får vi en komisk dårlig remix av "Hjulene På Bussen" hvor Sellevoll sitter å mimer med ei pils i hånda på hjørnet av DJ-pulten. Det oppsummerer egentlig konsertopplevelsen ganske så greit.

TERNINGKAST: 2

 

Bildeserie
Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

opptur