Plutselig Sirkus er et sirkuskompani som reiser rundt i Norge med sin visjon om å skape magi og glede sammen med mennesker i alle aldre. Foto: Plutselig Sirkus

City Nord ønsker å gi bort en time med denne duoen

City Nord gir bort en forestilling med sirkuskompaniet Plutselig Sirkus til en skole, barnehage eller en annen institusjon i Bodø.


Det kommer frem i ei pressemelding fra kjøpesenteret.

Under neste ukes «Feriestart» på City Nord gir kjøpesenteret bort en gratis forestilling med Plutselig Sirkus.

Plutselig Sirkus er et sirkuskompani som reiser rundt i Norge med sin visjon om å skape magi og glede sammen med mennesker i alle aldre. På City Nord 15. juni vil det bli både ballongartisteri, show og sirkusskole hvor barna får anledning til å lære ulike sirkuskunster. Aktiviteten vil foregå mellom klokken 15.00 - 18.00. 

Nå ønsker kjøpesenteret å gi tilbake til lokalsamfunnet og gir derfor bort en times forestilling med duoen til en institusjon i Bodø.

Gratisforestillingen vil finne sted klokken 10.00 samme dag, hos vinneren. For å være med i konkurransen må man legge igjen en kommentar på senterets Facebookside eller sende en e-post til senterledelsen.

– Vi håper mange melder sin interesse. Det kan være enten en skole, en barnehage eller en annen institusjon for barn, sier markedsføringsleder ved City Nord, Linda Rønning i pressemeldinga. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.