Lars Arve Jakobsen er administrerende direktør i Coop Nordland.

Coop Nordland opprettholder millionstøtte i den krevende tiden

Skrevet av Sindre Kolberg
03.04.2020 09:31

Vil bidra til idrett og kultur i koronakrisen.

Coop Nordland har besluttet å stå ved alle tidligere inngåtte sponsoravtaler, til tross for at mange små og store idrett- og kulturarrangementer i Nordland må avlyse.

Det skriver de selv i en pressemelding fredag morgen.

– Vi gjør dette fordi vi ønsker at de som bidrar til levende lokalsamfunn og et godt idretts- og kulturtilbud her nord, skal ha forutsigbarhet og bestå når vi kommer tilbake til en normal hverdag, uttaler de.

– Kultur- og idrettslivet er under hardt press, og har mer enn noen gang behov for trygge samarbeidspartnere. Det er viktig å utvise raushet og omtanke i krevende tider, og det oppleves rett å gi noe tilbake til alle de som står på for å skape gode lokalsamfunn. Raushet og omtanke er viktige grunnverdier som vi forsøker å etterleve i Coop Nordland. 

Coop Nordland sponser over 100 idrettslag og foreninger, og bruker flere millioner kroner i året til gode formål i lokalmiljøene.

– Det gjør vi også i år, og håper at vi gjennom å innfri alle våre avtaler kan bidra til å skape trygghet for våre samarbeidspartnere innenfor kultur og idrett i en vanskelig tid.

Saken oppdateres...

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.