Administrerende direktør i Coop Nordland, Lars Arve Jakobsen, taler til sine medarbeidere under re-åpningen. Foto: Coop Nordland

Coop Nordland satset 10 mill kr: – Nå får Fauske-folket sine ønsker oppfylt

Skrevet av PRESSEMELDING, FRA COOP NORDLAND
18.11.2020 20:37 - OPPDATERT 19.11.2020 06:02

I dag åpnet Coop Mega på Fauske. Coop Nordland har investert omtrent 10 millioner kroner i den oppgraderte butikken.

– Kundene vil merke stor forandring. Det er det nyeste Coop Mega– konseptet som nå åpnes Fauske, sier administrerende direktør i Coop Nordland, Lars Arve Jakobsen. 

– Vi tar i bruk topp moderne teknologi som blant selvscanning, shop express og modningsskap for kjøtt. Kundene har lenge etterspurt ny ferskvaredisk, og nå får beboerne på Fauske oppfylt sitt ønske med en moderne og oppgradert butikk, sier Jakobsen.

– Våre medarbeidere på Coop Mega Fauske er dyktige og har gjort en fantastisk jobb over lang tid. Gjennom et enestående godt butikkhåndverk har ansatte vunnet flere nasjonale priser de siste årene. Derfor er det ekstra stas å gi noe tilbake. Den nye butikken vil gi våre gode medarbeidere en ny hverdag, sier Jakobsen. 

– Vi har arbeidet masse frem mot åpning og det er utrolig gøy å endelig kunne vise frem butikken til kundene og medeierne, sier butikksjef Barbro Salemonsen.

– Vi har holdt åpent gjennom hele byggeprosessen, og jeg vil gjerne takke kundene våre som har vært så tålmodige med oss. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.