– Begge er basert på melkesjokolade, fordi det er en favoritt blant nordmenn. Den første sjokoladen er med brente mandler og rosmarin. En lett saltet sjokolade med karakteristisk duft, som gir følelsen av å være i naturen. Den andre sjokoladen inneholder brunost og solbær. Den er rik, fruktig og søt, og en flott referanse til Nord-Norge, forteller Alibone til Bodø2024s egne hjemmesider.
Han mener sjokoladene representerer Norge. – Vi kunne ha gått for enda mer nordnorske ingredienser, men jeg tror at smakene vi bestemte oss for vil treffe lokale og tilreisende. Han er såpass fornøyd at han vil melde de på i konkurranser. – Jeg er veldig fornøyd med det vi har lagd. Så fornøyd at jeg har tenkt til å sende begge inn til internasjonale sjokoladekonkurranser. Kommunikasjons- og markedssjef i Bodø2024, Helge Grønmo, er glad for at Craig Alibone hadde lyst til å sette sitt preg på Bodø2024. - Dette er et prakteksempel på hvordan vi ønsker at næringslivet skal bruke muligheten til å gjøre det lille ekstra rundt 2024. Vi håper flere ønsker å gjøre det samme, forteller Grønmo.