Min Side, og tegning av nye abonnement er for øyeblikket stengt grunnet teknisk vedlikehold. Ved spørsmål kontakt kundesupport.

Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Cupdrømmen røk for Glimt!

Bodø/Glimt tapte i Lillestrøm og skal dermed ikke spille cupfinale 20. mai på Ullevål. Den blir mellom Brann og Lillestrøm.


Lillestrøm - Bodø/Glimt 1-0 (1-0)

Glimt-spillerne var ekstremt misfornøyde med cupfinalen mot Molde i fjor. Dermed var det tente Glimt-spillere som ville sende laget til en ny cupfinale 20. mai. 

Slik gikk det ikke, for Thomas Lehne Olsen ville det annerledes. 

Det var store forhåpninger til Bodø/Glimt før semifinalen. Glimt kom godt i gang på Åråsen, men klarte ikke skape de helt store sjansene mot hjemmelaget i starten. 

Det var dermed hjemmelaget som tok føringen på Åråsen. Like før pause fant Akor Adams rom på venstrekanten. Spissen tittet opp og fant Thomas Lehne Olsen på bakerste stolpe, og LSK-spissen gjorde ingen feil. 

Dermed sto det 1-0 midtveis i oppgjøret. 

Glimt startet andre omgang på samme måte som den første. De grønne for anledningen hadde mye ball, men det manglet en del på siste tredelen. 

Glimt tok grep etter 69 minutters spill. Da kom både Sondre Sørli, Lasse Nordås og Omar Elabdellaoui inn for gjestene. Sistnevnte med sin debut for Glimt. 

Bodø/Glimt gikk raskt i angrep etter byttene, og Albert Grønbæk var nære like etterpå.

Bare minuttet senere skapte Glimt sin hittil største sjanse i kampen. Amahl Pellegrino ble spilt fri på bakerste stolpe, og kantspilleren stupheadet ballen i tverrliggeren. 

Lillestrøm gjorde på sin side alt de kunne for å dra ned tempoet i kampen. Flere gule kort ble delt ut i sluttminuttene, da Glimt gjorde alt de kunne i jakten på utligning. 

Men det ville seg ikke. I stedet burde LSK økt ledelsen tre minutter på overtid, da Thomas Lehne Olsen bommet på tilnærmet åpent mål. 

Også Amor Adams burde ha økt ledelsen for hjemmelaget. Helt på tampen av overtiden kom han helt alene med målet til Glimt, siden Nikita Haikin var med i angrep på corner. Skuddet fra distanse trillet utenfor det tomme målet. 

Kampen ebbet dermed ut med 1-0 til hjemmelaget. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

sport fotball Bodø/Glimt