Dag Bastholm. Foto: Privat

Dag blir ny MDG-leder i Bodø

Av Sindre Kolberg
10.01.2018 22:20 - OPPDATERT 22.01.2018 20:38

Overtar etter Håkon Møller.

Årsmøtet i Miljøpartiet De Grønne i Bodø valgte onsdag kveld Dag Bastholm som ny lokallagsleder. Bastholm jobber til daglig som rådgiver i Nordland fylkeskommune. Han har omfattende erfaring fra både byplanlegging og kulturarbeid.

– For oss kommer 2018 til å preges av forberedelsene til neste kommunevalg. Jeg ser fram til mange spennende diskusjoner i arbeidet med nytt lokalprogram, sier Bastholm.

Bystyrerepresentant Håkon Møller gir seg som leder etter to år i vervet.

– Jeg vil at De Grønne skal kommunisere bredere i tida som kommer, både politisk, og ved at flere er med og fronter partiet utad. Sånn sett er dette riktig tidspunkt å trappe ned på, og med Dag som leder er lokallaget i de beste hender, sier Møller.

Det nye styret består av Dag Bastholm, Paro N. Lyngmo, Bjørn Vidar Vangelsten, Christopher Hermansen, Inger Simonsen og Håkon Møller.

– Dette er en flott og kreativ gjeng med bred kompetanse som har masse å bidra med i utviklinga av kommunen vår, avslutter Bastholm.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.