Erlend Dahl Reitan gjorde en meget god figur på backplass sist han var i Glimt. Nå kan 21-åringen igjen bli å se i gult. Foto: Per-Inge Johnsen

– Dahl Reitan på vei tilbake til Glimt

Skrevet av Sindre Kolberg
07.01.2019 22:36 - OPPDATERT 08.01.2019 09:25

Men gultrøyene kan få tøff konkurranse om tjenestene til backen.

Det kan gå mot en sein julegave for Bodø/Glimt-fansen.

Ifølge TV2 kan nemlig Erlend Dahl Reitan være aktuell for en retur til Aspmyra i vinter.

Reitan, som spilte i Glimt et halvt år på utlån fra Rosenborg i 2017, var en populær mann sist han var innom. Nå kan det altså gå mot et nytt eventyr i gult for spilleren som fyller 22 år i september.

Men Glimt er ikke de eneste som ønsker seg Rosenborg-backens tjenester. TV2 skriver også at Eliteserie-rival Ranheim vil verve Reitan til EXTRA Arena.

Spilleren selv sier følgende om situasjonen:

– Det er ikke til å legge skjul på at jeg ikke er særlig fornøyd med hvordan situasjonen min har vært i Rosenborg i det siste. Jeg har ikke fått så mye spilletid som jeg kunne ønsket. Jeg har jo vært i Bodø/Glimt før, og nå som ting kanskje tyder på at det blir et utlån, så vil jeg jo tro at Bodø/Glimt kan være aktuelt. Men jeg har ikke snakket med dem selv om det, sier Reitan til TV2 Sporten.

Og legger til:

– Jeg må ha spilletid det kommende året. Det er det eneste som står i hodet mitt nå.

Debatt
Bodø NU oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.