Slik ser det ut utenfor Stordalshallen. Hele denne siden er ny. Foto: Truls Naas

De fikk over 20 millioner kroner til å pusse opp - nå er jobben ferdig

Stordalshallen, som ble bygd i 1978, har fått et ansiktsløft.


 I desember 2021 vedtok bystyret å bevilge i underkant av 17 millioner kroner til rehabilitering av Stordalshallen. Samtidig ble det tildelt spillemidler på 4.8 millioner kroner.

Totale kostnader for prosjektet ble rundt 21 millioner kroner. 

Nå er jobben fullført. 

– Hallen har fått ny utvendig fasade på hele bygget. Alle vinduer og inngangsdører er skiftet ut. Det er bygd en innvendig heis, slik at alle nå får tilgang på kantinen og tribunen. Alt av belysning er skiftet til LED. Hovedtavla fra byggeår er også byttet, opplyser Bodø kommune på sine hjemmesider.

Saken fortsetter under bildet.

Slik ser det ut innvendig. Foto: Bodø kommune

I tillegg har det kommet varmepumpe både på ventilasjon og til vannbåren varme.

– De siste årene har det ikke vært varme i garderober og dusjer, dette er nå ordnet opp. Varmtvannstanker er også skiftet og det er montert radiatorer i korridorer, garderobe samt inngangsparti, skriver kommunen.

Sportsgulvet er skiftet i sin helhet. Det er nå lagt et tryggere gulv etter håndballforbundets anbefalinger som skal ha lavere skadefrekvens.

Også kantinen er bygd om, som blir delt av til sluse for heis. 

Mange har også lagt merke til at vestibylen fremstår langt lysere.

– Ny adgangskontroll og SD-anlegg er også kommet, som gjør at vi i større grad kan fjernstyre bygget. Dette gjør at bygget nå bruker 40 prosent mindre strøm, til tross for at vi har høyere temperatur.

Videre opplyser Bodø kommune at parkeringsplassen få et løft til vår/sommeren.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.