De mange konsertavlysningene har skapt stor frustrasjon, men så fikk det lokale koret en stor idé

Snart kan du både få god underholdning og samtidig støtte arbeidet for nødlidende og hjemløse i Ukraina. Mandag 25. april blir det solidaritetskonsert i storsalen til Scandic Havet.


Under konserten blir det sang- og musikkinnslag med både profesjonelle og amatører, og mange forskjellige musikksjangre blir representert, opplyser arrangøren, som er Innstranden Sangforening. Et blandet kor i Bodø med omlag 35 sangere. D

Sangerne Karoline Åseng og John Kristian Karlsen skal være med, bandet «John-Arne Alstad & Compagnie» stiller opp, det samme gjør pianisten Sveinar Aase og artisten Thea Meyer.

Flere avlysninger

Fra en del av kulturlivet i Bodø som man ikke hører så ofte i konsertsammenheng kommer Juniorspelemannslaget i BUL Bodø. Dessuten kommer et meget ungt pianisttalent, Enok Mehus (11), til å overraske alle.

– Utgangspunktet for hele arrangementet var egentlig bare at vi hadde lyst til å lage en konsert, fordi det har vært så mange avlysninger de siste to årene. Etter hvert dukket denne ideen om å lage en solidaritetskonsert for Ukraina opp, forteller styreleder i koret, Anna Karin Hansen Steinro.

Frivillig

Både hun og resten av koret er glade og takknemlige for at alle artistene som skal være med stiller opp uten honorar. Scandic Havet stiller storsalen gratis til disposisjon og alle andre nødvendige medhjelpere gjør det også uten å få noe for det.

Gratis blir det derimot ikke å komme inn på konserten, som begynner klokka 19.00 mandag 25. april. Her håper arrangøren at folk vil gi etter evne og hjerte, og minimum en hundrelapp. 

Under konserten vil det også være et kunst-lotteri. En rekke av Bodøs «frimalere» har donert bilder som vil være utstilt og som det går an å kjøpe lodd på.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.