SUKSESS-DUO: Erik Tostrup og Andreas Spørck opplever stor suksess med Bjørk, Ohma og Hundholmen Brygghus.

De setter utelivs-Bodø på menyen

Av Bjørk, Ohma, Hundholmen Brygghus
20.03.2017 09:40 - OPPDATERT 20.03.2017 09:40

Utad ser det ofte slik ut: Talentfull tallknuser møter kreativ kokk. Men Erik Tostrup og Andreas Spørck har forbausende mye til felles.

I en by hvor eierskapet av utestedene ofte blir et forvirrende puslespill av sammensatte eierinteresser, er det to personer som stikker seg ut. De står i dag bak suksess-bedriftene Bjørk, Ohma og Hundholmen Brygghus.

Men veien

Få full tilgang til Bodøs mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger. 

Vårt mål er å gi deg de beste historiene om Bodø og bodøværinger.

Kun 99 kr/mnd – abonnementet fornyes automatisk – ingen bindingstid


Logg inn