Foto: Per Inge Johnsen

Dette er laget som skal møte KBK - Boniface fra start

Endelig er Eliteserien tilbake etter en lengre landslagspause, og Bodø/Glimt har tatt turen til Kristiansund for å kjempe om tre viktige poeng.

Bodø/Glimt fikk før landslagspausen en kalddusj da de gikk på et 3-1 tap mot Molde, og tok etterlengtet fri med en åttende plass på tabellen. Etter ni kamper spilt har de gulkledde opparbeidet seg 13 poeng, med tre seiere, fire uavgjort og to tap. Dog er det verdt å nevne at de har en kamp mindre spilt enn flere av lagene som ligger foran de på tabellen.

Kveldens verter har hatt en tyngre start på sesongen, og ligger helt på bunn med et usselt poeng. KBK har vært preget av en god del skader og sykdom så langt i sesongen, og har ikke spilt en Eliteserie-kamp siden 21.mai.

Dette er de elleve som skal kjempe om seier i Kristiansund:

Nikita Haikin - Alfons Sampsted, Brede Moe, Marius Høibråten, Brice Wembangomo - Hugo Vetlesen, Elias Hagen, Ulrik Saltnes - Amahl Pellegrino, Victor Boniface, Joel Mvuka.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.