Den hittil ukjente trioen topper lista over mest strømmede artister i Bodø. Foto: Per-Inge Johnsen

Disse artistene lyttet bodøværinger mest på i 2022

I dag har Spotify avslørt hvilke artister, låter og album som er mest strømmet i 2022 i Wrapped, deres årlige oppsummering av musikkåret.


I forbindelse med den årlige oppsummeringen, finnes det også lokale lister som viser hva folk i de ulike regionene og største byene i landet har lyttet til det siste året. I Bodø er det de tre maskerte guttene i Ballinciaga som er årets mest strømmede artist.

Nasjonalt er det nemlig norske artister og låter som dominerer, og slik er det også i Bodø. Ballinciaga er på topp med over 770 000 strømminger, mens Karpe følger på andreplass med rett over 600 000 strømminger. Litt lengre ned på listen sikrer TIX seg femteplassen med nesten 400 000 strømminger.

I oversikten ser man at bodøværinger har lyttet mye til norsk musikk, hvor ni av ti artister på listen over mest strømmede låter er norske.

– Det er gøy å se at det er så mange norske artister og låter på topplistene. Det vitner om et fantastisk musikkår for den norske musikkbransjen, og vi gleder oss til å følge dette videre, sier Johan Seidefors, Nordic Head of Content i Spotify.

Her er topp 10 mest strømmede artister i Bodø:

  1.  Ballinciaga
  2.  Karpe
  3.  The Weeknd
  4.  Ed Sheeran
  5.  TIX
  6.  Kanye West
  7.  Eminem 
  8.  Taylor Swift
  9.  Roc Boyz
  10.  Justin Bieber
 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.