Foto: Andreas Almli

Lokalfotballen er tilbake etter ferien: –⁠ Det kan bli mer spennende enn vi selv håper på

Første halvdel av 5.divisjon avdeling Salten er fullført. Nå spisser det seg til for å kapre plass til sluttspillet som begynner i høst.


For FC Hulløys del, som er suverene tabelltoppere starter sesongen opp igjen etter sommerferien med et oppgjør mot Drag, som i skrivende stund ligger på en åttende plass på tabellen. 

Kampen har avspark 19:15 torsdag, og går av stabelen på Aspmyra kunstgressbane. Bodø Nu sender kampen direkte. 

På felgen med folk

Styreleder i FC Hulløy, Arne Skoglund forteller at de går inn i høstdelen av sesongen med samme innstilling som de hadde i vår, til tross for utfordringer. 

– Vi ønsker å vinne kampen, men vi er på felgen med folk. Vi har gjort et valg der vi har lånt ut to spillere til Meløy i en månde, som også er to av de mest sentrale spillerne, forteller han. 

I tillegg har klubben en skadesituasjon som gjør det ekstra vanskelig inn mot torsdagens oppgjør. 

– Om vi stiller med 14 mann er vi veldig fornøyde. Vi mangler mye grunnet skader og sykdom. 

Så langt har Hulløy gått fra styrke til styrke med sitt nyetablerte fotballag, og kan vise til åtte seiere, null tap, og null uavgjort. Skoglund forteller uansett at han tror torsdagens oppgjør blir spennende. 

– Det kan bli mere spennende enn vi selv kanskje håper på. Vi kommer rett fra en sommerferie også, som kanskje gjør at de relasjonene man bygde før sommerferien må bygges opp igjen. 

Fantastiske Drag lag

Skoglund forteller at de tidligere Drag lagene de har møtt ikke har vært noe å undervurdere, og at harde oppgjør ligger fremst i hans hukommelse. 

– Drag er et ungt lag, og har en målsetning om at det laget skal være der for å utvikle lokalmiljøet. Vi har repsekt for at det ut fra tidligere møter er et lag som har troen på ting, som har stor løpskapasitet og raske spillere. De lagene vi tidligere har møtt fra Drag har vært fantastiske, sier Skoglund. 

Til tross for utfordringene er det ikke tvil om at innstillingen er den samme som den var før ferien. 

– På lik linje med alle andre kamper skal også denne spilles, og vi ønsker som alltid å gå ut å vinne alle fotballkamper vi spiller i, avslutter han. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Lokalfotball