En av Bodø/Glimts supportere skal etter gårsdagens kamp mot Vålerenga blitt overfalt. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Dramatikkk da Glimt-fan ble overfalt

Det ble dramatisk etter gårsdagens fotballkamp, da to Vålerenga-supportere gikk til angrep på Glimt-supporteren.

Det var Tv2 som omtalte saken først.

I går kveld postet Bodø/Glimts supporter gruppe, Glimt i Steigen ett innlegg som beskriver overfallet som skal ha skjedd like utenfor Vålerengas hjemmebane, Intility Arena.

I innlegget kommer det fram at en av gruppens medlemmer var på vei hjem, da to medlemmer av Klanen (en uavhengig supporterforening av Vålerenga) skal ha forsøkt å stjele en sekk med banneret til Glimt i Steigen. De to mennene skal ha lagt Glimt-supporteren i bakken, og dratt han langs veien i forsøk på å få sekken.

– Jeg hadde vært på bortefeltet, og var en av de siste som gikk derifra. Med banneret mitt i sekken gikk jeg gjennom et lite skogholt ved stadion da to mann kom opp bak meg, sier supporteren, som vil forbli anonym til Tv2.

Overfalt

– De dyttet meg først, før de slo mobilen ut av hånda mi. Så røsket de tak i sekken min og dro meg i bakken. Heldigvis kom det folk til for å hjelpe meg. De to mennene stakk deretter fra området, men de hadde blitt filmet av noen som hadde kommet til, sier Glimt-supporteren til TV 2.

Glimt i Steigen skriver på twitter at videobeviset er nå sikret og anmeldelse har blitt levert til politiet, og etterforskes som overfall og ransforsøk.

Beklagelig

I følge Tv2 har Glimt-supporteren fått en personelig beklagelse fra sikkerhetssjefen i Vålerenga, Ronnie Bergheim, etter hendelsen.

– Det er klart vi ikke liker hendelser som dette, og at det er noe vi tar svært alvorlig. Vi har skjønt at det å stjele bannere har blitt en greie mellom supportergrupper, men å dra en uskyldig part i bakken for å få det til er ikke greit, sier Bergheim.

Saken blir fulgt opp i henhold til Vålerengas gjeldende sanksjonsreglement.

[annonse]

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.