Her er kandidatene til Årets bodøværing 2017.

Avstemmingen stenger i morgen - du kan avgjøre hvem som blir Årets Bodøværing 2017!

Av Markus André Jensen
03.12.2017 10:43 - OPPDATERT 16.12.2017 11:34

I år som i fjor ber vi i Bodø Nu deg om å være med når vi skal gjøre ekstra stas på en utvalg bodøværing.

I fjor var det Parken-general Gøran Aamodt som til syvende og sist gikk av med seieren, etter en tett avstemming blant bodøfolket.

I år har juryen, som består av Bodø Nus redaksjon, plukket ut 10 vidt forskjellige kandidater innenfor et vidt spekter hva gjelder alder og begrunnelse for nominasjonen.

Avstemmingen stenger mandag klokken 12 - så nå har du din siste sjanse til å påvirke utfallet!

– Som i fjor har det vært viktig for oss å finne frem til kandidatene som på en eller annen måte har gjort seg bemerket som bodøværing i løpet av året. Det kan være folk som har stått for store prestasjoner på idrettsbanen eller innen kultur, det kan være ekte ildsjeler med utemmelig dugnadsånd eller det kan være folk som har gått ut av sitt gode skinn for å sette Bodø på kartet, sier redaktør og juryleder Markus André Jensen.

– For oss i Bodø Nu er det alltid hyggelig å være med på å gjøre folk som bor her enda stoltere av byen vår. Det føler vi definitivt at denne kåringen bidrar til, legger Jensen til.
Han spår knallhard kniving om topposisjonen også i år – der det til slutt skilte noen få stemmer mellom de tre øverste kandidatene.

– Dette blir nok tett og jevnt. Når jeg ser på listen over de ti nominerte, slår det meg at jeg ikke har den ringeste anelse om hvem av dem som har bredest appell. Det blir en thriller! 

SLIK STEMMER DU:

HER FINNER DU LINK TIL AVSTEMMINGEN.

Du kan også stemme ved å gå via alle våre nettsaker om kåringen og intervjuer med de 10 kandidatene, som vil komme fortløpende frem til vinneren er bestemt.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.