DumDumBoys kommer til Parken i 2020.

DumDumBoys kommer til Bodø i 2020

Skrevet av Pressemelding
02.12.2019 11:50

Følger opp tradisjonen og holder rockekonsert i Parken dagen før dagen.

Som en av de fire store i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys.

Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela. Verken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved Dumdum Boys’ fandenivoldskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen. Prepple, Kjartan og kompani viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle Dumdum-bikkja til anklene en gang!

– Dumdum Boys i Bodø er faktisk en eksklusiv opplevelse. De har bare spilt Bodø en håndfull ganger de siste 15 årene, og det vil til neste år være ti år siden sist de gjestet Rensåsparken.

– Med låter som «Splitter pine», «En vill en», «Slave», «Tusen etasjer høi» og et titalls flere låter som alle er som kulturskatter å regne, vil det garantert bli en helt spesiell Torsdag i Parken» sier Gøran Aamodt i Parkenfestivalen.

Parken fortsetter tradisjonen med å ha en egen konsert der overskuddet av billettinntektene tilfaller gode lokale formål. Torsdag i Parken har til nå generert over 2 millioner, og vi er rimelig sikre på at Dumdum boys skal tilføre ekstra midler for 2020.

DumDum kan være med på å tangere det som har skjedd tidligere. Vi vil vurdere hvert år om dette er måten å gjøre det på.

Torsdag i Parken avholdes 20. august.

Dørene åpner kl 2100.

Billetter i salg fra mandag 2. des kl 1200.

[annonse]

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.