Eirik Hoff Lysholm har tidligere vunnet pris for sitt arbeid. Foto: Gard L. Michalsen/ Medier24

Eirik Hoff Lysholm er ny styreleder i Norsk Presseforbund

Skrevet av Rachel Elisabeth Antonsen
11.06.2019 11:01 - OPPDATERT 11.06.2019 11:07

– Dette er et oppdrag jeg ser fram til med ydmykhet.

Når NJ-nestleder Dag Idar Tryggestad takker av som styreleder i Norsk Presseforbund 1. juli, tar Eirik Hoff Lysholm over ledervervet. Bodøværingen er til vanlig redaktør i Dagsavisen. 

Ledervervet deles mellom Norsk Journalistlag, Norsk Redaktørforening og Mediebedriftenes Landsforening. De neste to årene skal Norsk Redaktørforening ha ansvaret. 

– Nå vil jeg bruke litt tid på å sette meg inn i det gode styrearbeidet som har vært og se hvordan vi best mulig kan videreføre og eventuelt styrke dette, sier Lysholm til Medier24

– Det sitter mange dyktige folk i styret og jeg kjenner administrasjonen som meget kompetent, så dette er et oppdrag jeg ser fram til med ydmykhet. Men det er litt tidlig å si noe mer før jeg tiltrer 1. juli og har fått litt tid til å sette meg inn i alt det viktige arbeidet som foregår i Presseforbundet, fortsetter han.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.