Eivind Jenssen er sikker på at Hi-Fi Klubben kan innkassere nok et seriegull etter årets sesong. Foto: Sindre Kolberg

Eivind før innspurten av Bodø Nu-ligaen: – Vi er favoritter!

Skrevet av Sindre Kolberg
16.09.2019 08:00 - OPPDATERT 16.09.2019 10:24

Men også lagleder for BOSI, Andreas Hauglund, kan rapportere om selvsikkerhet før det hele skal avgjøres.

Det drar seg til i toppen av Bodø Nu-ligaen. Med få kamper igjen kjemper flere lag en innbitt kamp i toppen. Men slik ting ser ut nå, blir det en durabelig fight mellom Hi-Fi Klubben og BOSI om troféet til slutt.

FAVORITTER

Hi-Fi Klubben har lange tradisjoner i Bodøs bedriftsfotball, og øyner muligheten til nok et gjevt trofé. Lagleder Eivind Jenssen melder om høy selvtillit i laget før de siste kampene.

– Vi har kamp i kveld mot Mowi. Den må vinnes. Men jeg har fått med meg at de har gjort det bra i det siste, så der må vi nok mobilisere for å gjøre det bra, sier han.

For to uker siden møttes nettopp Hi-Fi Klubben og BOSI til kamp. Der var det førstnevnte som hentet hjem en livsviktig seier.

Bodø Nu viser i kveld oppgjørene Hi-Fi Klubben - Mowi og BOSI - BK BIL. Sendingene er eksklusive for våre abonnenter. TRYKK HER for å bli BN-leser for kun kr 1,- du også!

– Vi fikk litt temposjokk mot unge, raske gutter. Men vi var bedre enn dem i store deler av kampen. Det var utrolig godt å vinne, særlig fordi vi slapp inn tre mål på rot i forsvar. Heldigvis scoret vi fem selv, og leverte en utrolig bra kollektiv prestasjon. BOSI er de beste laget vi har møtt i år, men vi bestemte oss for å gi jernet. Det funka, sier Jenssen.

Fire kamper gjenstår av årets sesong. Tre av dem er tøffe toppkamper mot BK Bil, Mowi og Bokam. Den fjerde er på Skjerstad mot Simonsen Maskin.

– Vi må være skjerpa hele veien. Men jeg føler vi er bedre enn vi har vært på noen sesonger, særlig med tanke på skader. Der det før har vært litt rufsete er situasjonen nå god, sier han.

[annonse]
Det som dog kan bli et problem for Hi-Fi Klubben, er reglene om å ikke gi et lag ekstra scoringer hvis kampen vinnes på walkover.

– Vi har vunnet tre kamper på walkover, og har 20-10 i målforskjell. Jeg håper det ikke blir avgjørende til slutt, men det kan jo skje. Det er i så fall dumt. Jeg mener vi burde fått pluss også på målforskjellen hvis kampen må strykes.

– Men i morgen blir det kamp. Hva blir resultatet mot Mowi?

– Vi vinner 4-1.

– Og hvem er da favorittene til å vinne Bodø Nu-ligaen 2019?

– Hi-Fi Klubben, sier Jenssen med et lurt smil.

MANNEFALL

Selv om generalen til Hi-Fi Klubben er sikker på seier, har ikke BOSIs Andreas Hauglund mindre tro på at det er de som vil stå igjen som seierherrer til slutt.

– Vi burde ha sikra gullet allerede. Det var så kjipt å tape kampen mot Hi-Fi Klubben. Vi ble kanskje litt for sikre på seier og gikk på en smell. Men vi må bare kjøre på videre, forteller han.

– Hvor surt er det om det ene tapet ødelegger?

– Veldig! Men vi må bare være kyniske og skjerpa nå på slutten.

– Hvordan er ståa i laget nå?

– God. Men det er litt nervøsitet før de avgjørende kampene, siden det er flere som sliter med skader. Det er litt mannefall på slutten, men heldigvis har vi nok av folk å ta av. Vi skal stille sterkt fremover, lover han.

Både mandag og tirsdag har BOSI kamper. Da skal henholdsvis BK BIL og Lærerne møtes.

– Det er to topp fem-lag som må slås. Det blir tøft med to kamper på to dager, men vi skal prøve å rullere på spillerne etter beste evne. Det kommer nok til å gå fint.

– Hvem er favoritter til å vinne Bodø Nu-ligaen 2019?

– BOSI. Vi har et spennende lag og har gjort det bra hele veien. Vi har vært best i nær sagt samtlige kamper, og burde ha scoret flere mål enn vi har gjort, selv om målforskjellen vår er veldig god. Jeg tror vi tar det!