Tiësto kommer til Bodø. Pressefoto

Eksklusiv Norgesturne - kommer til Bodø

Skrevet av Mariell Tverrå Løkås
09.11.2015 11:08 - OPPDATERT 29.09.2022 11:24

Tiësto er utvilsomt er superstjerne over hele verden. Nå skal han besøke Trondheim, Tromsø og Bodø.

Tiësto har alltid næret en kjærlighet for Nord-Europa, og har denne gangen funnet plass til tre norske byer i sin hektiske timeplan. Bodø, Tromsø og Trondheim er de tre heldige som vil få eksklusive klubbesøk av den verdenskjente DJ’en, og Tiësto har døpt den unike turnéen The Northern Lights Tour.

8. januar står han på scenen i Bodø. Det skriver Parken Live i en pressemelding.

 

Størst av alle

Han er stemt frem som The greatest DJ of all time av Mixmag og tok førsteplassen hos Rolling Stones kåring over verdens beste DJ-er. Han åpnet de Olympiske Leker i Athen i 2004, og har headlinet festivaler over hele verden, deriblant Ultra Music Festival, Stereosonic, Coachella, Tomorrowland/TomorrowWorld og Electric Daisy Carnival.

I tillegg har han også vært resident DJ på Hakkasan Restaurant i Las Vegas og Wet Republic pool på MGM Grand. Flere av verdens største artister, deriblant Kanye West, Katy Perry og John Legend for å nevne noen få, har personlig kontaktet Tiësto i håp om å få en remix.

Grammy

Albumet A Town Called Paradise kom i 2014 og inneholdt hans to første nummer 1 hits i USA, “Wasted”, med Matthew Koma og “Red Lights”. Albumet inneholder også en medley som spilles under det berømte fonteneshowet til The Bellagio i Las Vegas - noe ingen andre elektroniske artister har opplevd før han. I februar 2015 fikk han også en Grammypris for sin remix av John Legends “All Of Me”.

I studio

I 2015 har Tiësto vært meget opptatt med sitt residency hos Hakkasan og Wet Republic i Las Vegas, i tillegg til sin deltakelse i Your Shot USA DJ , en konkurranse i regi av blant annet Tiësto, som gir unge, lovende DJ’er muligheten til å prøve seg for publikum.

Han er også for tiden i studio for å arbeide med sin fjerde Club Life Mix. Club Life - Volume Four er en hyllest til byen som aldri sover, New York, og inneholder nye originaltracks fra Tiesto, samt flere av de største singlene som har kommet ut pa Tiëstos egen musikklabel, Musical Freedom, den siste tiden.

 

 

Abonner på Bodø Nu for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Bodøs lokalavis. Vi satser hardt på de beste nyhetene fra ditt nærmiljø, sterke reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene om Bodø og bodøværinger.

Nå kan du få Bodø Nu for kun 49 kroner for første måned. 
Etter 1 mnd er pris kun 149 kr/mnd – abonnementet fornyes automatisk – ingen bindingstid

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

Er du bedrift og ønsker bedriftsabonnement, kan du sende
en e-post til [email protected]

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement