Erlend Osnes opptrer på Blåfrost! Foto: Presse
Blåfrost

Eksklusivt Osnes-show under Blåfrost

Når Stand Up-komiker Erlend Osnes byr på formiddagsshow under Blåfrost 2020, er det så eksklusivt at publikum må sette mobiltelefonene i flymodus ved ankomst.


Fredag slippes de 150 billettene til ”Erlend Osnes – ”Prosessen” en times testshow med helt nytt materiale fra standup-kongen fra Bodø. Blåfrost forventer at billettene til formiddagsshowet forsvinner i løpet av minutter, akkurat som tidligere år.

– Våre show lørdag formiddag er nærmest blitt en institusjon under festivalen. Det er verdens hyggeligste kickstart på en ny festival-dag; kald øl, gode venner, en bamseklem og humorshow, bedre blir det ikke, garanterer festivalsjef Øivind Holthe.

Og i år er det en skikkelig humor-godbit som serveres til blåfrostpublikummet.

– Vi veldig stolte over at Erlend har takket ja til å gi oss én time med helt nytt materiale. Dette blir de aller første smakebitene på det som etter hvert skal bli et nytt show, og derfor er det viktig at publikum ikke filmer eller legger ut noe fra denne eksklusive smakebiten, sier Holthe.

– Når Erlend står på scenen må mobilen være i lomma og i flymodus. Noe som uansett burde være en selvfølge, sier festivalsjefen.

Erlend Osnes har tidligere sett sin gode venn Kevin Kildal få terningkast 6 for sitt show ”Drittliv” under nettopp Blåfrost, og i fjor var det FK Fotball som bød på en strålende morsom live podcast om lokalfotballen, med Egon Holstad og Tom Kåre Staurvik som gjester.

– Etter to år på veien skal det bli fantastisk å dele nye tanker og ideer med publikum igjen, sier Erlend Osnes om sin visitt til Rognan og Blåfrost.

Hans siste show ”Sjikane” har vært en stor suksess på scener og saler over hele Norge.

– Som komiker er det med en viss ambivalens man går på scenen med ny tekst, vel vitende om at det kan tryne like mye som det skulle gå bra. Men jeg gleder meg til å være i startgropen av lørdagen med litt slitne og fyllesyke, men glade festival-gjengere som skal opp i turtall. Formen skal opp i løpet av showet, det er helt sikkert, forsikrer Erlend Osnes.

Billetter kan kjøpes på tikkio.com fra fredag klokken 12:00.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.