Elise Pernille Gryt har fått tillit som styredlem i Grønt kvinnenettverk. Foto: Marie Lid Aske

Elise fra Skjerstad får nasjonalt MDG-verv

Av pressemelding
13.05.2018 11:19 - OPPDATERT 13.05.2018 14:34

Inn i styret i Grønt kvinnenettverk.

Elise Pernille Gryt fra Skjerstad er valgt til styremedlem i Grønt Kvinnenettverk. Det ble klart under landsmøtet til Miljøpartiet De Grønne i helga.

– Det er veldig spennende og en stor tillitserklæring å bli valgt inn i styret i Grønt Kvinnenettverk, sier Gryt.

Grønt Kvinnenettverk er et åpent nettverk for alle medlemmer i Miljøpartiet De Grønne, uavhengig av kjønn. Kvinnenettverkets overordnede mål er å fremme likestilling og kvinners posisjon i samfunnet, i tillegg til å styrke De Grønnes likestillings- og kvinnepolitikk.

Elise Gryt har utdanning innen kultur og kommunikasjon fra Universitetet i Oslo. Gjennom Norges Kristelige Studentforbund har hun engasjert seg for palestinernes rettigheter. Hun har vært medarrangør for Kjerringråkk-festivalen i Bodø, og hun har krysset Atlanterhavet med seilbåten Paloma. I dag jobber hun som lærer ved Skjerstad oppvekstsenter, i tillegg til å være vara for De Grønne til Bodø bystyre.

– Jeg er veldig glad for å få muligheten til å være med på å videreutvikle De Grønnes politikk på et felt jeg alltid har hatt stort engasjement for. Likestillingsspørsmål må fremdeles prioriteres for at samfunnet vårt skal være godt for alle.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.