Emrik Nøvik Jensen. Foto: Per-Inge Johnsen, Bodø kommune

Emrik (13) sa ja med én gang Parken tok kontakt: –⁠ Jeg har gledet meg lenge til dette

Med store forbilder og tydelige mål, har den unge filmskaperen fått et stort oppdrag under helgens Parkenfestival.


Emrik Nøvik Jensen (13) har de siste årene gjort seg kjent som skuespiller, blant annet   i suksessen Rabalder på NRK hvor han spilte karakteren Tore. Nå har han fått et stort filmoppdrag under Parkenfestivalen til helgen. 

– Jeg skal filme fra torsdag og til og med lørdag. Dette er noe jeg har gledet meg lenge til, forteller han i ei pressemelding fra Bodø Kommune.

Festival

Bodø Energi, Bodø kommune og Bodø 2024 har gått sammen under Parken og laget en stand inne på festivalområdet. Gjennom solenergi skal festivaldeltakerne kunne spille FIFA og Nintendo Wii, og Emrik har nå fått muligheten til å produsere alt av videoinnhold til standen. Selv om han bare er 12 år gammel, har det unge filmtalentet flere år med erfaring bak seg.

– Jeg begynte allerede da jeg var 7 år gammel med å lage småfilmer. Etter en stund meldte jeg meg på Unge Stormen, og da startet det virkelig, forteller han videre.

Til Hollywood

Emrik skal lage promomateriell og en aftermovie under Parken. En aftermovie beskriver han som en oppsummeringsvideo fra alt som har skjedd under helgen.

– Jeg sa ja med en gang! Jeg synes hele konseptet virket skikkelig kult, at man kan spille PlayStation ved hjelp av solceller. Jeg synes det er skikkelig kult at Bodø Energi og Bodø 2024 har såpass mye fokus på unge, og at man gir dem muligheter til å lykkes med det de har lyst til.

Den unge filmskaperen har klare mål i livet, og har allerede store drømmer om framtida.

– Den store drømmen er nok å kunne være i Hollywood og drive med film. Sånn som Steven Spielberg, han er favorittregissøren min, avslutter han han.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

parken