Alan Walker kommer til Bodø og Opptur i sommer! Foto: Per-Inge Johnsen

En av Norges største hitmaskiner kommer til Opptur!

Skrevet av Pressemelding
24.02.2020 10:00

Vender tilbake til Bodø.

Artisten, DJ-en og produsenten Alan Walker, som kommer fra Fana i Bergen, har mer enn 15 milliarder streams verden over, og godt over 40 millioner følgere på sosiale medier. 

I 2015 ble «Faded» sluppet og spredte seg fort. Siden den gang har den mottatt multi-platinum verden over og har fått milliarder av streams. Etter dette har hits blitt levert på rekke og rad, med blant annet «Alone», «All Falls Down», «Sing Me To Sleep», «The Spectre» og «Darkside».

Walker har samarbeidet med eller remikset noen av verdens største stjerner, hvor av alt fra Sia, Bruno Mars, Avicii, Coldplay, Miley Cirus, Kygo, Charli XCX, Noah Cyrus osv.

I dag er Alan Walker en av verdens mest ettertraktede artister, og er hele tiden oppe blant de 100 mest populære artistene i verden på Spotify og ligger stadig og lukter på toppen av Dj Mag Top 100.

Han har hatt over 500 headline- og festivalshows inkludert Coachella, Tomorrowland, Ultra Music og Lollapalooza.

Akkurat nå er han på sin egen headline-turné hvor han fyller gigantiske arenaer verden over.

– Alan Walker har klart å samle en fanbase fra hele verden som følger han hvor enn han drar. Et eget «community» med “Walkers” hvor alle skal føle seg velkommen, uansett hvem du er. Dette passer perfekt inn i Opptur hvor vi ofte prøver å fronte at folk skal få komme uansett hvem du er, hvor du kommer fra, hva du tror på og hva du liker. Det sier festivalsjef Ørjan Strand.

– Alan Walker er en av verdens største stjerner, uansett sjanger. Han har en evne til å skape fengende musikk som treffer en bred målgruppe og har en rekke superhits med streamingtall få andre artister kan måle seg med. Jeg er sikker på at Alan Walker kommer til å levere et av tidenes Opptur-show supplerer bookingsjef Ørjan Strand

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.