Kjetil Knutsens gutter med en snuoperasjon. Foto:Per-Inge Johnsen

Knutsen etter den dramatiske kampen: – Utrolig glad!

Skrevet av Lars-Christian Berg-Hanssen
25.06.2020 23:20 - OPPDATERT 26.06.2020 08:47

Glimt-treneren var fornøyd med snuoperasjonen på tampen.

Etter en helt fantastisk fotballkamp på Lerkendal kunne Kjetil Knutsen og Patrick Berg glise bredt i kveldssola. Bodø/Glimt står nå bokført med ni av ni poeng, 13 mål, og seier på bortebane mot Rosenborg. Det går knapt an å drømme om en bedre start på Eliteserien for de helgule.


SIKKER PÅ STRAFFE

Etter 22 minutter blir Ulrik Saltnes lagt i bakken av Tore Reginiussen, og dommer Tom Harald Hagen pekte på straffemerket. Danske Philip Zinckernagel gjør ingen feil og setter inn 1-0. Det er resultatet til pause, noe Patrick Berg ikke var helt fornøyd med:

– Vi sliter litt med effektiviteten. Vi har flere sjanser her og burde nok ledet med et par  mål til, sa en både fornøyd men litt irritert Berg til Eurosport i pausen.

Etter pause forsetter det å gå bra for Glimt. Birger Meling får direkte rødt kort etter en stygg takling på Jens Petter Hauge, men utvisningen hjelper ikke Glimt noe. Snarere tvert imot.


SNUOPERASJON

Rosenborg følger opp med å ikke svare bare en gang, med to ganger, og leder plutselig 2-1 med en mann mindre. Fredrik Andre Bjørkan scoret først et presset selvmål før Anders Trondsen drar nytte av en markeringsfeil på en dødball og hamrer inn ledermålet.

Litt senere våkner Glimt opp og svarer først med Kasper Junker til 2-2, før dansken serverer trønderen og tidligere RBK-spiller Ola Solbakken på tampen. Vingen setter inn 3-2 kontant fra kort hold like før overtiden, noe som blir sluttresultatet.


KNALLTØFT PROGRAM

[annonse]
Trener Kjetil Knutsen var naturlig nok en fornøyd mann etter kampen:

– Jeg er utrolig glad for at vi vinner. Vi slet med fokuset etter at de ble ti mann. Det var en kjempe 1. omgang. All ære til Rosenborg, men jeg ble skuffet over at vi ga det fra oss 11 mot 10. Det var veldig bra at vi klarte å vende det tilbake. Vi må være under press for å levere, sier han til VG.

Fjorårets sølvvinner ser sterke ut i starten av årets sesong, men trener Knutsen holder fokuset inn mot en tøff sesong.

– Vi liker å jobbe kortsiktig. Kampene kommer tett, og belastningen er tøff. Nå kommer det en knalltøff kamp mot Sarpsborg på søndag, så jeg tror ikke vi skal se lengre frem enn søndag, avrunder Knutsen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.