Kaptein Ulrik Saltnes er ikke helt fornøyd etter siste treningskamp på Alicante. Foto: Per-Inge Johnsen

En svak generalprøve for Glimt: – Vi roter mye og sliter i ganske mange faser

Om en uke er det duket for årets første kamp i Conference League for Bodø/Glimt, og de helgule møter det skotske laget Celtic FC som for tiden er i storform.

Bodø/Glimts spilte på torsdag sin siste treningskamp før oppgjøret mot Celtic FC på bortebane torsdag 17.februar.

Dette var Glimts tredje treningskamp i år. Laget har tidligere møtt Dynamo Kiev, det endte med uavgjort som var et godt startpunkt på treningsleiren i Alicante. 3. februar spilte guttene mot Aarhus til 1-0 seier.

Den siste treningskampen mot Elfsborg endte med 3-2 til Glimt, men spillerne er ikke helt fornøyde

– Det var bra innimellom, vi må bare få det frem oftere. Vi kan kjøre fullstendig over dem, men vi klarer ikke å holde det oppe, forteller kaptein Ulrik Saltnes til Bodø/Glimt etter torsdagens kamp.

Bodø/Glimt er tappet for en stor del av startelleveren sin fra fjorårets sesong, og skal møte et lag som for tiden troner den høyeste divisjonen av skotsk fotball. Celtic FC har gått seirende gjennom de siste fem kampene sine. 

I gruppespillet i Conference League fikk Celtic tredjeplass i deres gruppe med ni poeng etter tre tap og tre seiere. Mens Glimt fikk en andreplass i deres gruppe med tre seiere og tre uavgjorte kamper til 12 poeng.

Trener Kjetil Knutsen mener laget må reise seg.

– Det er ikke på det nivået som jeg forventet i dag. Vi må se mer på hvorfor vi mister strukturen i laget. Det kan ikke skje når vi kommer ut på Celtic Park neste torsdag, sa han etter seieren mot svenske Elfsborg.

Glimt reiser til Skottland torsdag 17.februar og forsvarer Aspmyra i returoppgjøret mot Celtic 24.februar

[annonse]
 

Les mer om:

glimt
Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.