Stolpejakten er gratis og passer for alle. Foto: Leif Magne Eggestad

Endelig kan du jakte stolper i Bodø

Skrevet av PRESSEMELDING
21.04.2019 21:15 - OPPDATERT 22.04.2019 09:44

Bodø og omegns IF orientering har satt.i gang aktivitetstilbudet Stolpejakt i sentrum og på Mørkved.

– Dette er en uteaktivitet som er tilpasset alle, og mange er allerede godt i gang. Stolpejakten 2019 startet før påske og vil vare til 1.november. Målgruppen er unge og eldre, aktive og inaktive, gående, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere. Alle er velkommen til å delta. 

ENKELT PRINSIPP

Stolpejakten går ut på å finne frem til og registrere stolper, ved hjelp av kart. Stolpene er nummert og utstyrt med fargekoder som angir vanskegrad, en bokstavkode og QR-kode. Stolpene kan registreres analogt eller via www.stolpejakten.no ved å skanne QR-koden i appen, som kan lastes ned helt gratis. 

O-klubben har plassert ut 40 stolpeposter i sentrum og 10 på Mørkved. Stolpejakten er et gratistilbud for alle deltakere og er støttet av både Bodø kommune og Bodø idrettsråd.

Det koordineres gjennom foreningen Stolpejakten som har som mål å bidra til økt fysisk aktivitet blant folk flest.

GRATIS MATERIALE

Kartbrosjyren som inneholder all informasjon kan hentes ved  Stormen bibliotek, Bodø turistinformasjon og Servicetorget Bodø kommune.
Kart kan også lastes ned via nettstedet www.stolpejakten.no og annen info er tilgjengelig via www.bodo-orientering.no

Stolpejakt er morsom og spennende aktivitet som gir mulighet til å lære å bruke kart til å orientere seg i urbane strøk.

Når alle stolpene er funnet, vil turorienteringen i Bodømarka være en naturlig fortsettelse for å bli endra sprekere i nærmiljøet, og oppleve mer av gleden med orientering i Bodømarka. Årets turorientering er tilgjengelig fra 10.mai.

[annonse]

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.