Sam Feldt erstatter Jax Jones under Opptur. Foto: Presse

Engelsk DJ trekker seg fra Opptur dagen før dagen – nederlandsk stjerneskudd hentes inn

Skrevet av Sindre Kolberg
25.07.2019 15:00 - OPPDATERT 26.07.2019 18:49

– Vi satte i gang maskineriet umiddelbart og fikk hentet en skikkelig godbit, sier Vegard Sandnes i Opptur.

Jax Jones blir ikke å se under Opptur i 2019.

Den engelske DJen skulle spilt 21:20 fredag kveld, men har kastet inn håndkleet grunnet helsebekymringer og en tett timeplan. 

GODBIT

Med det får Opptur sin andre avlysning for året. Tidligere denne måneden ga Seeb beskjed om at de verken ville komme til Gata- eller Oppturfestivalen i år. Og nå avlyser altså Jax Jones.

Vegard Sandnes i Opptur sier følgende:

– Det har vært et annerledes år, siden vi for første gang i festivalens historie må avlyse en artist. Og så på tampen får vi en ny avlysning. Vi satte i gang maskineriet umiddelbart og fikk hentet en skikkelig godbit fra Nederland. Så vi er veldig fornøyde. Det var viktig for oss å presentere en utenlandsk EDM artist som er helt på par når det kommer til streamingtall og hits. Vi skylder publikum å ikke inngå kompromisser, men jage de beste navnene hele tiden.

SOLID ERSTATTER

For det er nemlig ikke hvem som helst som erstatter Jax Jones.

Inn fra sidelinjen kommer det 25 år gamle stjerneskuddet Sam Feldt fra Nederland.

[annonse]
 

– Med sine globale superhits som "Show Me Love", "Summer on You" og "Been A While" har Sam allerede generert flere hundre millioner streams, og spilleoppdrag på festivalgiganter som Coachella, Tomorrowland, Ultra Music og EXIT Festival for å nevne noen - og nå står Opptur 2019 for tur, heter det i en pressemelding fra arrangørene.

– Allerede som 12-åring startet Sam sin DJ-karriere med sitt eget "DJ drive-in-show", der han spilte på bursdagsfeiringer i nabolaget. Det var allikevel hans geniale versjon av Robin S - Show Me Love som virkelig slynget ham opp i den store ligaen. Først utgitt av Spinnin' Records, før den blir plukket opp av Polydor / Universal, ble låten en enorm hit og gikk rett inn på en fjerdeplass i Storbritannia med topp 10 i fire uker, en pen førsteplass på Beatport Chillout Chart i over fire måneder og førsteplass på Shazam. Den har nå over 1 million solgte nedlastinger og blitt streamet over 150 millioner ganger.

– En førsteplass på Hype Machine fulgte med Sams remix av Guitar Track, og remixen av New Orleans nådde opp på Beatport Deep House Topp-15. Låter som Midnight Hearts med The Him og ANGI3, Drive You Home med The Him & The Donnies The Amys og Been A While har fortsatt å dominere listene og generert mange millioner avspillinger. Etter originalt materiale og remikser for artister som Avicii og Icona Pop, var tiden inne for Sam å starte arbeidet på sin første EP.

– Gjør deg klar til et sett utenom det vanlige når den Nederlandske house-kometen inntar Opptur, heter det videre.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.