(F.v.) Samah Sghaier (hotellsjef), Sølvi Heitmann Korsvik (salgssjef og markedsansvarlig) og Krista Danga (resepsjonssjef) Foto: Eirin Holdal

Samah, Sølvi og Krista er klare for å ta imot gaver som skal gis videre til andre

I hotellobbyen på Quality Ramsalt står det ensomme juletreet klart, og publikum ønskes velkommen til å fylle opp plassen under juletreet med gaver.


Julegaveaksjonen er et samarbeid mellom Bodø idrettsråd, Bodø Røde Kors, Kirkens Bymisjon Bodø, Bodø & Omegns turistforening og Bodø ungdomsråd.

Målet deres er å gi flere barn og unge en bedre jul. I den forbindelse er det satt ut et juletre på Stormen bibliotek og et på Quality Hotel Ramsalt.

Ensomt tre søker gaver

På Quality Hotel Ramsalt står treet klart, og Sølvi Heitmann Korsvik (salgssjef), Samah Sghaier (hotellsjef) og Krista Danga (resepsjonssjef og markedsansvarlig) forteller at de tar imot gaver nå. 

Hotellsjef Samah sier at dette er en del av deres samfunnsansvar:

– Vi gjør det vi kan for å hjelpe. Dette er et initiativ for å hjelpe dem som ikke har de samme ressursene som mange andre. For noen kan det være vanskelig å gi direkte til mennesker som de vet trenger hjelp. Da kan dette passe bra, i og med at man gir anonymt. 

Krista, som er resepsjonssjef og markedsansvarlig ved hotellet, forteller at det allerede har vært stor interesse: 

– Det er bra at folk er villige til å hjelpe. Det fine er at familier ofte kommer hit sammen for å levere gaver. På den måten blir barna involvert og er med å hjelpe andre som trenger det. 

Foto: Eirin Holdal

Sølvi forteller at dette er andre gang de arrangerer «Ensomt juletre søker gaver». Hun understreker at det er viktig at det skal være nye ting. Her er det ikke snakk om å gi lopper:

– Fra og med søndag 27. november til søndag 18. desember kan alle komme og legge nye gaver under treet, merket med kjønn og alder. Man kan også vippse. For pengene blir det kjøpt inn gaver eller julemat, alt ettersom hva familiene trenger. 

Juleglede

– Alle julegavene blir donert til en støtteorganisasjon i nærområdet før julaften, sier Krista og legger til:

– Julegleden er ikke en selvfølge for alle. Nettopp derfor er vår juletradisjon «Ensomt tre søker gaver» ekstra viktig.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

jul julegaver frivillighet