Ørjan Fagereng (31) er Enter Services nye mann. Foto: Enter Service.

Enter Service utvider – satser hardt i Vesterålen

Skrevet av Sindre Kolberg
13.02.2018 08:55 - OPPDATERT 13.02.2018 13:11

Ansetter Ørjan Fagereng (31) som fast montør i området.

Enter Service AS sikret seg for kort tid siden en strategisk viktig kontrakt i Vesterålen med en leveranse til Øksnes Entreprenør AS sitt prosjekt PRIMEX på Myre. Da ble det enkelt for styret i firmaet gi sin aksept til å utvide med en fast ansatt montør i området.

– Vesterålen, Ofoten og Lofoten er et meget viktig område som vi over flere år nå målrettet har jobbet oss inn mot. Da vi kom i mål med leveransen til PRIMEX for Øksnes Entreprenør AS, så var det akkurat det vi trengte for å gå i gang, forteller daglig leder i Enter Service AS Jøran Nohr.

Nohr er daglig leder i firmaet som på kort tid har etablert seg som en stor aktør i markedet for industri- og garasjeporter i Nordland. Nå utvides altså montørkapasiteten med en fast ansatt montør på Sortland, som i sitt daglige virke vil dekke områdene Ofoten, Lofoten og Vesterålen.

– Det er med stor glede og stolthet at vi nå kan informere om at ansettelsen er gjort, og at vår nye mann allerede er kommet godt i gang med opplæring og introduksjon mot våre kunder og forbindelser i området, skryter Nohr.

– De siste årene har vi brukt tiden godt og samarbeidet med mange av våre gode kunder for å kunne bygge opp en nødvendig base av aktivitet, nettopp med det mål for øyet at vi skal kunne være tilstede lokalt med personell.

Firmaets mann i området blir 31 år gamle Ørjan Fagereng fra Bø i Vesterålen. Fagereng har lang fartstid som blant annet bilmekaniker og har gjennom flere intervjurunder vist seg å våre en meget spennende mann til stillingen.

– Ørjan har vært gjennom flere intervjurunder og har imponert oss både underveis i den prosessen, men også spesielt etter at han kom i gang med opplæring og introduksjon i markedet, roser en tydelig stolt daglig leder.

Ørjan selv forteller om et førsteinntrykk av et veldrevet firma, med solide produkter og et utpreget godt arbeidsmiljø.

– Så langt er jeg meget imponert av det jeg har sett og folkene jeg har møtt. Nå gleder jeg meg bare til å komme meg ut på veien for å møte alle våre fantastiske kunder. Samtidig så håper jeg jo også at så mange som mulig i området tar kontakt selv om de ikke er kunder i dag. Jeg skal virkelig stå på å være her for dem, forteller en ekstatisk nyansatt montør.

At Enter Service AS nå etablerer seg i området vil være en enorm konkurransefordel for mange. Firmaet leverer og monterer porter fra flere forskjellige leverandører til et bredt marked, samtidig som de utfører service og vedlikehold på alle typer porter og modeller.

– Vår unike kapasitet er våre ansatte, begynner Nohr. De har en enorm erfaring, bred kompetanse fra forskjellige produkter og fabrikat samtidig som vi gjennom våre underleverandører på kort tid kan skaffe deler til absolutt alle merker, modeller og typer av industriporter, forteller en svært entusiastisk Nohr.

– Når vi nå etablerer oss i markedet med egen fast montør så håper og tror vi på en positiv mottakelse i markedet. Dette vil kunne være med å senke priser, øke kvaliteten og generelt være til fordel for alle. Så uansett hva slags merker og modeller av porter og lastesystemer du har i dag, så kan det absolutt være en fordel å ta en telefon til oss. Da kan man både være med å bygge opp en ny og lokal aktør i bransjen, samtidig som man sparer penger. Det kan vel vanskelig bli bedre enn det, smiler en topp motivert og tydelig stolt Nohr.

Enter Service AS er total forhandler av produkter fra det tyske industrikonsernet Hörmann. I tillegg forhandler vi Beyron Door dukporter, HABY rullegitter, Dan-Doors fryse- og kjøleromsporter samt PRIDO foldeporter i Nordland fylke.

– Vi har et unikt og bredt utvalg av produkter innenfor våre kjerneområde, som da altså er industri- og garasjeporter. Hos oss treffer du dedikerte ansatte med solid erfaring. Ingen problem er for store eller for små. Ikke nøl med å ta kontakt med oss allerede i dag, avslutter Nohr.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.