Espejord-video tar av før Tromsø-kampen: – Beste æ har sett!

Twitter-kontoen Glimt i Steigen har lagt ut en video om Runar Espejord, og hans betente overgang til Glimt, og marerittet hans i Tromsø. Det gir gjenklang på Twitter.

 – Det gjør vondt å se, men dåkker skal få kred for godt arbeid. Her e lagt ned litt arbeid. God banter, det må eg gi dåkker. No skal eg gå på dass å spy litt, skriver Twitter-brukeren Ulf-Johnny Jenssen i et svar til Glimt i Steigen. 

Videoen av Runar Espejord ble lagt ut på ettermiddagen onsdag, og fikk raskt reaksjoner. 

– Rett inn på norsktoppen, skriver en Twitter-bruker, mens en annen drar det litt lenger: 

– Rørende vakkert, klasse fra begynnelse til slutt, terningkast 6 hele veien. På slutten topper det seg og man må finne frem en ekstra terning. Terningkast 12, skriver Hele Norges Glimt i en retweet

Mandag 16. mai møtes Bodø/Glimt og Tromsø til det klassiske oppgjøret Slaget om Nord-Norge. Glimt ligger på sjetteplass, etter en litt tøff start på sesongen, mens Tromsø allerede ligger på nedrykksplass med bare fem poeng. 

Overgangen til Runar Espejord fra Tromsø, ble ikke godt mottatt av TIL-supporterne, etter at han kom fra nederlandske Herenveen. 

Her kan du se den omtalte videoen på Twitter: 

 

 

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.