Espen Westermann har fått ny jobb. Foto: Byraa Bodø

Espen er ny daglig leder i HT Safe

Skrevet av Pressemelding
24.01.2020 12:47

– Vi har bare sett starten på mulighetene som ligger innenfor sensorteknologi og velferdsteknologi.

Espen Westermann (38) har startet opp som ny daglig leder for HT-safe, en Nord-Salten-bedrift som leverer døgnkontinuerlig responstjenester for sentralbord og tjenester som krever helsefaglig kompetanse.
 
– Vi ser at stadig flere bedrifter og kommuner ønsker å ta i bruk ny teknologi for å skape trygghet for både for brukere og ansatte. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle selskapet, sier ny daglig leder i HT Safe, Espen Westermann.
 

KONKURRANSE

Det finnes flere selskaper som leverer lignende tjenester, felles for disse er at det ikke finnes geografiske begrensninger.
 
– Vi leverer i dag tjenester til kommuner og næringsliv i hele Norge. Dette gir oss store muligheter, men samtidig beskytter det oss ikke fra økende konkurranse, sier Westermann.
 
En av fremtidsvisjonene til selskapet er å finne en retning som sikrer at den positive utviklingen i selskapet ikke stopper opp.

– Vi må kontinuerlig utvikle tjenestene for å være relevant for kundene våre. Vi har høy kompetanse blant våre medarbeidere, noe som gjør at jeg har stor tro på at vi kan finne en nisje hvor HT Safe kan være en ledende aktør, sier Westermann.


FORVALTER ET STORT ANSVAR

Selskapet har i dag utdannet helsepersonell som besvarer, videreformidler og følger opp henvendelser fra trygghetsalarmer og annen velferdsteknologi, og leverer dette til mange kommuner i Norge. Den nye lederen sier at selskapet forvalter et stort ansvar.
 
– Når man leverer tjenester som knyttet opp mot liv og helse er det ikke rom for å gjøre feil. Utfordringen er at spriket mellom de alvorlige henvendelsene og de hverdagslige henvendelsene er store, og at vi ikke vet noe om alvorlighetsgraden før vi har fått brukeren i dialog. Dette krever at de ansatte klarer å nullstille seg etter hver samtale, sier Westermann.  
 
Selskapet besvarer i dag hundrevis av henvendelser i døgnet, i HT Safe er det derfor tydelig fokus på at man til enhver tid har de beste systemløsningene og at de ansatte er faglig oppdatert.
 
– Det er utrolig spennende å få lov til å lede en teknologibedrift som kan løse mange av morgendagens utfordringer. Vi er bare i startgropen når det kommer til å utforske hvilke teknologiske muligheter som kan komme i fremtiden, sier Westermann.
 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.