Foto: Arkiv

Etter tre år skal 1200 turnere endelig få vise seg frem: – Det betyr alt for oss

På mandag kjører Bodø Gym og Turn et gigantisk show i Stordalshallen med 1200 barn, unge og erfarne turnere.

Når Bodø Gym og Turn med 1300 medlemmer arrangerer vårshow, så blir det stemning. 

I hvert fall om vi skal tro leder Margrethe Vinje. 

– Det er tre år siden sist vi hadde vårshow. Vi ble nødt til å avlyse juleshowet få dager før på grunn av koronaen. Nå har vi brukt vårsemesteret til øving og ser frem til showet. 

Totalt skal 1200 av deres medlemmer ut på gulvet og vise frem det de har lært gjennom våren. 

– Vi ble nødt til å dele det i to forestillinger for å få plass til alle som skal innpå. Vi skulle gjerne hatt større lokaler, men vi har gjort det før og vet at vi skal få det til i dag. Nå kjører vi på, sier Vinje. 

Bodø Nu sender forestillingen som går klokken 19:00 direkte. 

Klubben har tradisjon for å kjøre både vårshow og juleshow der utøverne får vist seg frem. 

– Hva kan publikum forvente seg å se på forestillingen? 

– De kan forvente seg å se unger som har øvd på turnelementer gjennom hele høsten og vårsemesteret. Det blir både akrobatikk, høye svev og spektakulær turn. Alt fra de eldste som er i norgestoppen til de som har akkurat begynt. 

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
– Blir det noen koreografi? 

– Det blir en rød tråd gjennom det. Målet denne gangen er å vise idrettsglede, at vi er tilbake og at vi har det bra. Publikum skal få sette seg ned og nyte forestillingen. 

Videre forteller hun at de blir å vise frem mangfoldet som de har i klubben. Både barn med funksjonsnedsettelser, frittstående grupper og akrobatikk. 

– Hva betyr det for dere å endelig få vist dere frem? 

– Det betyr alt for oss å vise frem det vi har trent på. Vi hadde et kretsmesterskap der vi fikk vist hvor klare vi er. Vi håpet på å få kjøre juleshow men det ble stoppet tre dager før vi skulle arrangere. Nå er det ingenting som kan stoppe oss. Så er det mange foreldre som er ivrig og stiller opp med kaker og boller. Det er mye positivitet, fastslår Vinje. 

Følg med sendingen fra klokken 19:00. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.