Fått mange nye ansatte - nå må bodøselskapet flytte: – Trenger mer plass


JB Reklame ekspanderer og flytter for en mer bærekraftig produksjon, opplyser de selv i en pressemelding.

JB Reklame har holdt hus på Plassen 1 på Kortneset siden 2010. Nå er imidlertid lokalene til gamle «Banan-Mathiessen» blitt for trange.

– Vi har ansatt fem nye medarbeidere bare det siste året og med nye og større produksjonsmaskiner, kjenner vi på behovet for mer plass, sier daglig leder Lill Eirin Staurvik. 

Veien videre går til Rønvikfjæra 16.

– Opprinnelig ble dette bygget skreddersydd for klippfiskproduksjon så det blir behov for en del ombygging. Bygget er nytt og vi får lokalene skreddersydd til vår drift, forteller Staurvik.

Det har vært en prosess å finne lokaler da de har behov for både kontorer, en stor produksjonspark samt egen monteringshall for bildekor.

– I tillegg har vi behov for et større showroom for klær, firmagaver og skiltløsninger. I Rønvikfjæra 16 får vi topp moderne lokaler med fantastisk beliggenhet og de beste arbeidsforhold. Vi gleder oss veldig, forteller Staurvik ivrig. Flytting vil etter planen skje i løpet av høsten.

– Vi har trivdes veldig godt på Kortneset. Det er perfekte lokaler for den rette virksomheten. Her er en fin miks av kontorarbeidsplasser, kontorfellesskap, lagerlokaler og arealer egnet for produksjon. Samtidig berømmer hun naboskapet, den sentrale beliggenheten og parkeringsdekningen. Plassen 1 er unikt sånn sett, og dette lokalet blir nå ledig for nye leietakere.

JB Reklame AS ble etablert i 1981 og har i dag 30 medarbeidere. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.