Familien Berglund i Storvika ble Altibox-kunde nummer 600.000. Foto: Karianne Grønbech

Familie i Storvika ble kunde nr. 600.000: – Det er en helt ny verden

Skrevet av Pressemelding
11.02.2020 18:00 - OPPDATERT 11.02.2020 20:02

Familien Berglund fikk blomstrer og en tre-pakning med Google WiFi.

Familien Berglund i Storvika i Bodø ble overrasket da de ble besøkt av Signal Bredbånd. Ann-Kristin Berglund og familien ble Altibox-kunde nummer 600 000 og fikk derfor blomster og en tre-pakning med Google WiFi.

– Jeg synes det var veldig artig at Altibox-kunde nr. 600.000 befant seg i selveste Bodø. Vi valgte å overraske Ann-Kristin med et lite besøk. Her fikk vi også komme inn og se at alt fungerte, sier Stine Værang fra Signal Bredbånd.

Beboerne i området skal tidligere ha hatt store problemer med dårlig og ustabilt nett. Problemet skal ha kommet på bakgrunn av kobberkabler som har hengt i lyktestolpene og skygget for den fine utsikten de har i Storvika.

Derfor er det blitt opprettet et nabofiberprosjekt og Signal er nå i gang med å få lagt strømkabler og annet ned i bakken, sammen med fiberen.

– Bildet og fargene på tv-en er mye bedre nå, så dette er en helt ny verden, sier Ann-Kristin Berglund, men legger til at det først og fremst var mannen hennes som ivret for å få fiberen i hus. Nå når Altibox-leveransen er på plass, er både hun og datteren Ida (6) svært fornøyde.

- Vi er svært glade for at stadig flere ønsker en forbedret tv-opplevelse og velger oss som leverandør, sier Inge Steensen fra Signal Bredbånd.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.