Coop Mega på Fauske gjorde et sterkt omsetningsår i 2018.

Fauskebutikk rundet 60 millioner kroner i omsetning

Skrevet av pressemelding
12.01.2019 13:54

– Vi ser at kundene i økende grad etterspør kvalitet og inspirasjon.

Med en vekst på nesten fire prosent passerte Coop Mega Fauske for første gang i fjor en omsetning på 60 millioner kroner.

Totalt stoppet kassaapparatene på Coop Mega Fauske på like over 60 millioner kroner. Det tilsvarer en økning på 3,4 prosent fra 58 millioner kroner i 2017.

– Det er veldig gøy å starte det nye året med å se at vi for første gang har passert 60 millioner kroner i omsetning. Vi er svært fornøyde med fjoråret og retter en stor takk til våre kjære kunder, som også er våre medeiere, sier Barbro Salemonsen, butikksjef ved Coop Mega Fauske. 

Hun tror det er flere årsaker til at butikken kan se tilbake på en god vekst i 2018.

– Nordmenn blir stadig mer opptatt av god mat og matglede, og vi ser at kundene i økende grad etterspør kvalitet og inspirasjon. Jeg jobber sammen med svært dyktige kollegaer som er opptatt av å gi kundene våre gode matopplevelser. De ansattes kompetanse er vårt viktigste konkurransefortrinn i tillegg til det brede utvalget frukt og grønt, ferskvarer og økologiske alternativer, sier hun.

Debatt
Bodø NU oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.