Kaptein Adrian Skindlo og resten av laget har i de to første kampene vist at man kan forvente festfotball når FC Hulløy spiller kamp. Foto: Mathias Brattvoll

Adrian venter en knalltøff duell mot Værøy og frykter spesielt én spiller: –⁠ Han har en ufattelig god skuddfot

Årets tredje kamp står for tur, og FC Hulløy som foreløpig står ubeseiret på to kamper skal i duell med Værøy i Bankgata.


Bodø Nu sender kampen direkte klokken 19:15 på onsdag. 

FC Hulløy kunne nok ikke på forhånd bedt om en bedre sesongstart i debutsesongen på fotballsiden etter noen år med pause. En av de store bidragsyterne til den fantastiske sesongstarten er kaptein Adrian Skindlo, som i debutkampen banket inn hele fire mål for de sortkledde. 

– Det har egentlig vært helt perfekt, men vi kan ikke bli høye i hatten. Det er mange kamper igjen, og vi jobber steinhardt hver dag for å være forberedt på det som kommer. Vi tenker alltid på neste kamp, forteller Skindlo. 

Årets femte divisjon er beinhard, og av de tretten lagene i ligaen kan de fleste hamle opp med de fleste andre i ligaen. 

– Det er en kjempetøff divisjon, jeg tror faktisk ikke femte divisjon har vært så sterk som den er nå, men vi jakter fortsatt opprykket tross en utfordrende divisjon, så tar vi det som det kommer, forteller kapteinen. 

– Vi vil ha flest mulig på kamp 

Onsdag 4.mai møter Hulløy Værøy. Kampen skulle egentlig spilles på Værøy, men da det var det beste for begge lag, ble kampen flyttet til Bodø, og Bankgata. Dermed er altså Værøy hjemmelaget på onsdag. Selv om de er i Bodø dukker det ofte opp mange Værøy-supportere når de spiller i regionen. 

– Værøy har en fin heiagjeng der mange lokale fra Værøy kommer for å støtte laget når de spiller, som er stor stas, sier Skindlo og fortsetter: 

– Vi oppfordrer også bodøfolk til å komme. Vi vil ha flest mulig på kamp, og det blir ekstra gøy for gutta å spille når det er mye folk og stemning på tribunen. Om folk ønsker mye mål og artig fotball kan det definitivt anbefales å komme på kamp. 

Frykter spesielt én mann

Hulløy har i sesonginnledningen vist at de kan nå langt denne sesongen, men kapteinen innrømmer at de møter en tøff motstander.

– Det blir en knalltøff kamp mot Værøy i Bankgata, så nå jobber vi hardt inn mot den. Vi ønsker å fortsette det vi har gjort de to første kampene, og bygge videre på det vi gjør, og prøver å gjøre, forteller kapteinen. 

Det er spesielt én mann på motstanderlaget som vekker oppsyn i resten av divisjonen. 

– De har Trond Olsen, som har en helt ufattelig god skuddfot så det blir gøy. Vi må legge en liten plan for det, men det er ikke bare han som er god. De har et godt lag, med mange gode spillere så det blir en god utfordring. 

– Jeg har satt lista ganske høyt for meg selv, men skal satse så hardt jeg kan på å få skåret noen mål også denne kampen, avslutter kapteinen. 

– Halve divisjonen hører hjemme i fjerde

Også styreleder i Værøy er enig i at divisjonen i år er sterkere enn den har vært på lenge. 

– Jeg vet ikke om vi kan kalle det femte divisjon. Halvparten hadde vært mer hjemme i fjerde. Nivået er absolutt høyt, forteller Tor Fagertun. 

– Det blir tøft i år, men vi har det artig uansett. For oss er det det ,og underholdning det handler om, uansett om Sandnessjøen står på motsatt banehalvdel her på Værøy, eller om vi møter FC Hulløy i Bodø, fortsetter han. 

Selv om styrelederen er ydmyk er det ikke tvil om at også laget til Værøy er sterkt. 

– Vi begynner å få en god del gode spillere nå, og ting begynner å sette seg. Vi er et lag som ofte kommer i farta først litt utover sesongen, da mange er fiskere og akkurat er ferdige med sesongen i starten. Det er tøft å starte med fotballen rett etter vinterfiske, uten å ha treningsgrunnlaget i føttene, forteller Fagerun. 

Skaper stemning

Værøy er en klubb som liker å ha liv og røre rundt kampene sine, og det vil de også prøve å få til i Bankgata på onsdag. 

– Vi gleder oss veldig. Både jeg og nestleder skal ta med oss litt reklamemateriell og bannere. Vi tenkte også å få til innmarsj på samme måte som vi gjør når vi spiller på Værøy. Vi har litt på lur, og skal vise oss godt frem! 

Han legger til: 

– Vi har ofte mange som dukker opp på kamp og støtter veldig opp om laget, det skal de ha. Det er også mange fra Værøy som bor i Bodø så vi håper mange dukker opp og skaper liv, avslutter Fagernes. 

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Lokalfotball