Foto: Privat

Ferskvaresjefen fra Bodø fikk gjev pris: –⁠ Utrolig stas

Mandag kveld ble Svenn Øyvind Bangstad kåret til Årets forbilde.


Det kommer fram i en pressemelding fra kjeden. 

For første gang ble prisen Årets forbilde delt ut under kjøpmannstreffet til SPAR. Alle ansatte har hatt muligheten til å nominere kandidater før et utvalg kjøpmenn valgte ut fire finalister og deretter kåret Svenn Øyvind til mottaker av den gjeve prisen.

– Det er stort å få denne prisen og jeg kan ikke si annet enn tusen takk, sa en tydelig beveget Svenn Øyvind fra scenen da han mottok prisen. 

Svenn Øyvind Bangstad jobber som ferskvaresjef hos EUROSPAR Bodø og blir beskrevet som ambisiøs, pliktoppfyllende og arbeidsom, ja rett og slett hel ved.

«Han står på fra morgen til kveld for å gi kundene den beste lokale handleopplevelsen. Han stiller for eksempel hvert år sin jobb til disposisjon hvis han ikke greier å levere fersk ribbe til alle kundene siste uken før jul. Sist jul førte det til at ca. 1,2 tonn fersk ruta ribbe ble solgt den siste uka før jul, det er imponerende!», heter det i juryens begrunnelse. 

– Det er utrolig stas å få denne hederen, også er det jo ekstra stas når det er kollegaer som både har nominert deg til prisen og kårer deg til vinner, forteller han. 

Premiepengene på 60.000 kroner vil han bruke på noe sosialt for butikken. 

– Da blir det nok litt mer enn et par runder med bowling, smiler han. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.