Til helga arrangeres Senior NM i Bodø. Foto: Salten Golfklubb

Flere erfarne golfspillere kommer til Bodø for å kjempe om NM-tittelen: –⁠ Vi gleder oss stort

Topp-golfere møtes til NM-dyst i Bodø.


Det kommer frem i ei pressemelding fra Salten Golfklubb.

Allerede til helga 10. - 11.juni kommer flere svært erfarne golfspillere til Bodø. Spillere som både har sanket priser nasjonalt og i Europa, før de nå skal kjempe om å bli Norgesmester i golf for seniorer. 

Det er totalt er det 74 deltakere fra hele landet, og de fleste av klubbene i Nord-Norge er også representert.

Flere store golfspillere

Asbjørn Ramnefjell kommer til Bodø førstkommende helg for å kjempe om tittelen Norgesmester for seniorer. Foto: PrivatEn av de erfarne spillerene som dukker opp til helga er Asbjørn Ramnefjell, som tok sin første NM-pokal i 1971. Han ble også seniormester i årene 2005, 2008, 2009 og 2011, 2012, 2014, 2015 og 2020.

– Dette blir første gang jeg spiller golf i Nord-Norge, men jeg gleder meg.

Det sier Ramnefjell, som også har vært golfkommentator på TV sammen med Knut Th.Gleditch og Kjell Kr. Rike på henholdsvis TV3 og NRK.

Og selv om temperaturen ikke akkurat er meldt det høyeste, er ikke seniormesteren noe nevneverdig bekymret. 

– Tempen blir som den har vært i sør i hele vår. Ikke noe problem. Gleder meg til å spille, sier Ramnefjell.

Også Øyvind Rojahn stiller til start.

Han er en av Norges mest meriterte spillere, tidligere Norgesmester og har spilt på Europatouren. I dag ansatt som sportssjef i Norges Golfforbund

LES OGSÅ: Får arrangere NM i Bodø: – Noe vi har jobbet for i mange år

Klubben gleder seg

Daglig leder i Salten Golfklubb, Sigve Bollestad gleder seg til å arrangere Senior NM til helga. Foto: Privat– Salten golfklubb gleder seg stort til å arrangere Senior NM. Det gir klubben anledning til å vise frem en fantastisk golf bane med ni hull ved havet og ni hull med skog og fjell, sier daglig leder, Sigve Bollestad.

Bodø Golfpark kunne åpne i god rute 27. april i år.

– Det har vært mye aktivitet til tross for noe vekslende vær. Å arrangere NM senior gir Nordland og Nord-Norge en unik mulighet til å promotere golfen i vår landsdel. Takket være Golfstrømmen får vi vise at kvaliteten på banene i nord ikke står tilbake for andre klubber lenger sør, sier Bollestad som gleder seg til å ta imot 74 spillere fra hele landet.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.