Flere kjente navn skal opptre i Bodø: – Norges beste liveband


Darling West med venner: Øystein Greni, Marit Larsen & Terje Nohr

– Darling West har blitt omtalt som et av Norges beste liveband og skal lage musikkfest på Nyholms Skandse 4. august.

De har nettopp sluppet albumet «Cosmos», til strålende anmeldelser.

– Under pandemien klarte bandet å bygge et større publikum gjennom nedstengningen med sitt vellykkede konsept, Family Sessions. De tok med seg andre artister og lagde et nytt musikalsk fellesska, heter det i en pressemelding fra Nordland Musikkfestuke.

– Øystein Greni er mest kjent som vokalist, låtskriver og gitarist i rockebandet Bigbang. Sammen med Bigbang har han hatt en lang karriere med flere nominasjoner og stadig ny musikk.

– Marit Larsen har gjort stor suksess som medlem av M2M og som soloartist og har markert seg om en av Norges aller fremste komponister og låtskrivere. Under eget navn har hun gitt ut fire album og i 2022 slapp hun sin første låt på norsk.

– Bodøs egen Terje Nohr har vært gitarist for Halvdan Sivertsen, Lars og Ola Bremnes og mange, mange flere. Han har gitt ut to album med egen musikk: «Så langt» i 2005 og «Tvers igjenna» i 2019.  

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.